WordPress.org

Profiles

cconstantine

Profile picture of cconstantine
  • Member Since: March 12th, 2013
  • @cconstantine on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to What are the default values for the markup template?, on the site WordPress.org Forums:
    Latest dev version... I installed the latest MLA dev. I now have v2.33 (20160921) showing…

    3 months ago

  • Posted a reply to What are the default values for the markup template?, on the site WordPress.org Forums:
    Let me know when you have the next dev release ready. (Fixing the mouse-over on…

    3 months ago

  • Posted a reply to What are the default values for the markup template?, on the site WordPress.org Forums:
    Copying the default templates... success! I got a copy of the default and turned it…

    3 months ago

  • Posted a reply to What are the default values for the markup template?, on the site WordPress.org Forums:
    Shortcodes tab under the MLA settings... Yes, "Default templates and settings" and "Thumb susti support,…

    3 months ago

  • Posted a reply to What are the default values for the markup template?, on the site WordPress.org Forums:
    template/configs loss... I don't recall, for sure, what I did... I just followed the directions…

    3 months ago

  • Posted a reply to What are the default values for the markup template?, on the site WordPress.org Forums:
    ...it's so annoying that you cannot edit in this forum after a few minutes! TWEAK:…

    3 months ago

  • Created a topic, What are the default values for the markup template?, on the site WordPress.org Forums:
    context... I recently worked through installing a dev…

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank YOU for writing a custom plugin to implement it! This is HUGELY useful for…

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    tl;dr: solved! It should be parent_wp_query="series=the-series-slug posts_per_page=<N>", not numbersposts. Trail for future readers... Posts in…

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin activation: Oh, sorry. Yes, I have it activated now. It seems to be selecting…

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    I have the 20160913 dev version of the v2.33 plugin installed, and activated. Under Documentation,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    ! ...and today is actually my birthday. Awesome. I'll try it tomorrow. :D

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    I have a plugin installed for adding site-specific code. So I should be able to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    I found that random plugin, but I have no idea what it does. I understand…

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    ...after more research: The series management plugin creates a new taxonomy, "series". So I tried…

    3 months ago

  • Posted a reply to Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    ...I've tried using the post_parent attribute on the short code. That works if I specify…

    3 months ago

  • Created a topic, Create gallery of all images attached to a list of posts?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to configure an mla_gallery short code …

    3 months ago

  • Posted a reply to posrie's "date:" parameter in email body, on the site WordPress Support Forums:
    ...I don't know how to use a filter though. (I do have a plugin installed…

    3 months ago

  • Posted a reply to create post with date when postieretrieves the email, on the site WordPress Support Forums:
    ...what isn't clear in my message above and in the linked-to thread ?

    3 months ago

  • Posted a reply to create post with date when postieretrieves the email, on the site WordPress Support Forums:
    I found a work-around using Postie's understanding of a date: <value> specification in the email…

    3 months ago

  • Posted a reply to posrie's "date:" parameter in email body, on the site WordPress Support Forums:
    update: the above works. Whatever Postie is using to parse the value specified for date:…

    3 months ago

  • Created a topic, posrie's "date:" parameter in email body, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, create post with date when postieretrieves the email, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, does exactly what you expect, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Stumbleupon Problem, on the site WordPress Support Forums:
    SORRY! I "me too"d without reading this thread closely enough. I don't actually have this…

    5 months ago

  • Posted a reply to Stumbleupon Problem, on the site WordPress Support Forums:
    me too

    5 months ago

  • Posted a reply to StumbleUpon stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    me too

    5 months ago

  • Posted a reply to Change display of author information?, on the site WordPress Support Forums:
    No, I was removing the usual meta-information showing the author(s) of the post, and replace…

    5 months ago

  • Created a topic, Link to parent post from within lightbox display?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to YARPP claims wrong text engine on posts table, but engine IS correct, on the site WordPress Support Forums:
    bump?

    7 months ago

  • Created a topic, YARPP claims wrong text engine on posts table, but engine IS correct, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Some important Settings are disabled hence no related posts showing, on the site WordPress Support Forums:
    odd, didn't work. My SQL database shows the correct text engine is in fact assigned…

    7 months ago

  • Posted a reply to Some important Settings are disabled hence no related posts showing, on the site WordPress Support Forums:
    ...oh wait, digging revealed, the dropdown menu options are intentionally "disabled". There's a notice at…

    7 months ago

  • Posted a reply to Some important Settings are disabled hence no related posts showing, on the site WordPress Support Forums:
    me too! :(

    7 months ago

  • Created a topic, love love love, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to something like the_tags() or the_terms() but for series membership, on the site WordPress Support Forums:
    WAAAAAAT?! On a whim, I tried specifying "series" for the slug passed to the_terms() and…

    7 months ago

  • Created a topic, something like the_tags() or the_terms() but for series membership, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Remove comments indicator from post-meta?, on the site WordPress Support Forums:
    see my answer to the changing the author display thread...

    8 months ago

  • Posted a reply to Change display of author information?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if this is the best way to do this, but this worked…

    8 months ago

  • Posted a reply to Change display of author information?, on the site WordPress Support Forums:
    DUPE thread, sorry. See the original thread.

    8 months ago

  • Created a topic, Change display of author information?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Change display of author information?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Remove comments indicator from post-meta?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, adjust displayed titles in the widget?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, simple. perfect., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to correct footnote (leading space, yes!) - still not working, on the site WordPress Support Forums:
    ...and for 100% honesty: I was refreshing a lot of posts in my browser, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Entry-content div does not render publicly after adding more than 93 footnotes, on the site WordPress Support Forums:
    Your problem might be related to my problem. See this other thread https://wordpress.org/support/topic/correct-footnote-leading-space-yes-still-not-working?replies=2#post-6884873

    2 years ago

  • Posted a reply to Not al items are becoming footnotes, on the site WordPress Support Forums:
    I believe I figured this out see the other thread https://wordpress.org/support/topic/correct-footnote-leading-space-yes-still-not-working?replies=2#post-6884873

    2 years ago

  • Posted a reply to Footnotes not all working, on the site WordPress Support Forums:
    I believe I figured this out see the other thread https://wordpress.org/support/topic/correct-footnote-leading-space-yes-still-not-working?replies=2#post-6884873

    2 years ago

  • Posted a reply to correct footnote (leading space, yes!) - still not working, on the site WordPress Support Forums:
    I believe I have this figured out. tl;dr 1. In the plugin editing interface in…

    2 years ago