WordPress.org

Profiles

catwingz

  • Member Since: January 29th, 2011
  • @catwingz on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Great theme with Awesome support!, on the site WordPress.org Forums:
    I have used several of the Catch Themes themes and I l…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Switch to php 7.0 yields error message, on the site WordPress.org Forums:
    As an update to this, I have now discovered that, even with the php back…

    1 month ago

  • Created a topic, Switch to php 7.0 yields error message, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have used your theme a number of times both with…

    1 month ago

  • Created a topic, 403 Errors stop everything, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have used your plugin on a lot of sites and for …

    2 months ago

  • Posted a reply to Update Crash, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry about jumping in, but I have the same problem with another site. It crashed…

    2 months ago

  • Created a topic, Best way to remove clones?, on the site WordPress.org Forums:
    I like your plugin and have used it on a number of sit…

    3 months ago

  • Posted a reply to Subscribe to Blog subscribers get no indication of video, on the site WordPress.org Forums:
    This is proving to be challenging to test as my client produces a limited number…

    3 months ago

  • Created a topic, copy files hangs on fantversion.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I've used your plugin before and this is an issue …

    3 months ago

  • Posted a reply to Subscribe to Blog subscribers get no indication of video, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Jeremy. We will check out these methods. As long as the video still works…

    4 months ago

  • Posted a reply to Subscribe to Blog subscribers get no indication of video, on the site WordPress.org Forums:
    In this case she is using the embed code from youtube <iframe src="//www.youtube.com/embed/AVmlqCqcg70" width="560" height="315"…

    4 months ago

  • Created a topic, Subscribe to Blog subscribers get no indication of video, on the site WordPress.org Forums:
    We are using the Subscribe to Blog widget on this site…

    4 months ago

  • Posted a reply to Can’t share video to Facebook, OpenGraph not working, on the site WordPress.org Forums:
    I moved onto apps and a different plugin. Thanks

    4 months ago

  • Created a topic, Can’t share video to Facebook, OpenGraph not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, we started out trying to use Publicize/Jetpack …

    4 months ago

  • Created a topic, Wordfence with Stop Spammers Spam Control plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    I use your plugin on all of the sites I build. A new c…

    4 months ago

  • Posted a reply to Redirect 'read more' to specific page instead of archive, on the site WordPress.org Forums:
    @John McCarthy, thanks for the head's up. That does open up a whole new world…

    5 months ago

  • Created a topic, video in home page banner, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We are trying out your theme and have been liking…

    5 months ago

  • Created a topic, No buttons on step 2 – revisited, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I've used this plugin before and know how well it …

    7 months ago

  • Posted a reply to Redirect 'read more' to specific page instead of archive, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This is great news… except I updated to version 2.2 and don't see these…

    7 months ago

  • Created a topic, "Sorry, We had a Problem adding your email.", on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Redirect 'read more' to specific page instead of archive, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, form style issue/widget size, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to plugin only half working, on the site WordPress Support Forums:
    For the record, a number of the issues with this install were either theme or…

    7 months ago

  • Posted a reply to replace heading on custom category page, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you @Michael! Problem solved! The code ended up like this: h1.archive-title .cat-archive { font-family:…

    8 months ago

  • Posted a reply to Pages free of sidebars? + banner question, on the site WordPress Support Forums:
    @Michael, thank you for the reply. The full width template includes sidebars, while the home…

    8 months ago

  • Posted a reply to replace heading on custom category page, on the site WordPress Support Forums:
    @Michael, I just saw your post. Will the code you suggest do anything to change…

    8 months ago

  • Posted a reply to Pages free of sidebars? + banner question, on the site WordPress Support Forums:
    I found a solution to the sidebar issue. Using the Display Widgets plugin I hid…

    8 months ago

  • Posted a reply to replace heading on custom category page, on the site WordPress Support Forums:
    To be clear, even though it is in an h1 tag, it is not styled…

    8 months ago

  • Posted a reply to replace heading on custom category page, on the site WordPress Support Forums:
    I made some progress with it and have successfully changed the words. The next issue…

    8 months ago

  • Created a topic, replace heading on custom category page, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Pages free of sidebars? + banner question, on the site WordPress Support Forums:
    I have experimented with modifying page.php and with trying to create a custom template to…

    8 months ago

  • Posted a reply to Text shrinks when placed in column, on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved. I found the CSS. Thanks

    8 months ago

  • Posted a reply to Pages free of sidebars? + banner question, on the site WordPress Support Forums:
    I can't show you the url yet because the site is still under development.

    8 months ago

  • Created a topic, Text shrinks when placed in column, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Gmail API confusion, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but I don't have a caching plugin on the site. Since there was no…

    8 months ago

  • Created a topic, Pages free of sidebars? + banner question, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, WP site with Firefox Admin issues on OS 10.6.8, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Video won't resize, on the site WordPress Support Forums:
    I was afraid it was something like that. Thanks for the information.

    10 months ago

  • Posted a reply to Video won't resize, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks KhoThemes, no, it's not on the list. Even though they offer embed code this…

    10 months ago

  • Created a topic, Video won't resize, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to h2 post title size, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay. This fixed it. Thank you Michael & Shaped Pixels :-)

    10 months ago

  • Posted a reply to Twitter feed not wrking, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay. Your question led me to the problem. The widget ID hadn't…

    10 months ago

  • Posted a reply to remove widget title?, on the site WordPress Support Forums:
    It worked. Thanks for the help!

    10 months ago

  • Created a topic, The mobile menu was a deal-breaker :-(, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to plugin only half working, on the site WordPress Support Forums:
    itdoug, thanks for the reply. I used the contact form since it was the only…

    10 months ago

  • Posted a reply to Gmail API confusion, on the site WordPress Support Forums:
    As an update, several more test messages have been sent so, inspite of the error…

    11 months ago

  • Posted a reply to plugin only half working, on the site WordPress Support Forums:
    As a follow up, the template retains the logo, but not the styles for background…

    11 months ago

  • Created a topic, remove widget title?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, plugin only half working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Gmail API confusion, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Double banner???, on the site WordPress Support Forums:
    Wow, this is crazy! I went back in and realized that the widget was set…

    11 months ago