WordPress.org

Profiles

catnip216

Profile picture of catnip216
  • Member Since: October 27th, 2009
  • @catnip216 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Can't unhide Menu items, on the site WordPress Support Forums:
    It does seem to be fixed now. Thank you!

    7 months ago

  • Posted a reply to Can't unhide Menu items, on the site WordPress Support Forums:
    Uninstalling the settings brought everything back. I started hiding menu items two at a time,…

    7 months ago

  • Posted a reply to Can't unhide Menu items, on the site WordPress Support Forums:
    Any other ideas? I'm still having this problem, and it is definitely not related to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Can't unhide Menu items, on the site WordPress Support Forums:
    I don't have any caching set up for this site. Moving the adminimize folder out…

    7 months ago

  • Posted a reply to Can't unhide Menu items, on the site WordPress Support Forums:
    /wp-admin/options-general.php?page=adminimize%2Fadminimize.php

    7 months ago

  • Created a topic, Can't unhide Menu items, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Settings page doesn't work for custom administrator roles, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Link Slideshow completely mixed up, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here as well.

    1 year ago

  • Posted a reply to post excerpt, on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I did not see the update before my last post. Thank you very much,…

    1 year ago

  • Posted a reply to post excerpt, on the site WordPress Support Forums:
    I still don't feel this is resolved because the plugin does not behave as expected…

    1 year ago

  • Posted a reply to post excerpt, on the site WordPress Support Forums:
    To further clarify, I set up an example where only one post has a manual…

    1 year ago

  • Posted a reply to post excerpt, on the site WordPress Support Forums:
    If we can alter the output it doesn't matter now, but I just wanted to…

    1 year ago

  • Posted a reply to post excerpt, on the site WordPress Support Forums:
    Please give more consideration to using get_the_excerpt(). It's very rare that someone manually enters an…

    1 year ago

  • Posted a reply to Remove search in Vantage mobile, on the site WordPress Support Forums:
    So I know this is a bit late, but in case someone else comes across…

    2 years ago

  • Created a topic, Handy, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    @WP Academy I've left it up just in case :-) Do let me know when…

    3 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    I second Duplicator, and have used it successfully several times before, going from local to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WARNING: WP_DEBUG is not enabled!"... when it is., on the site WordPress Support Forums:
    I understand that now, I just didn't realize it had already been defined. I do…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WARNING: WP_DEBUG is not enabled!"... when it is., on the site WordPress Support Forums:
    It was not commented out, but I did find the problem. I dug around wp-config.php,…

    4 years ago

  • Created a topic, "WARNING: WP_DEBUG is not enabled!"... when it is., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    Reintalled WP from scratch, installed WP Clone, and that resurfaced the problem. Hopefully that'll help…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    I was, yes.

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    The new site is a clone of one I was running on localhost (cloned with…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    So... I created the sandbox site, installed the plugin, tested to make sure it had…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay. I'm setting up a site right now, and will send the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    If it would be helpful, I could set up a sandbox site for you to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    It's a cloud site on Rackspace, and we have several other sites set up the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it does the exact same thing. (Thanks very much for the responsiveness, btw)

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    My mistake, ignore that last post. I accidentally had the local dev site open when…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    If I chose the Alternate zip method in Advanced Settings, everything works as expected.

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    And no, I don't have that plugin. I have a few different clone/backup plugins installed,…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    Nope, no errors in the console

    4 years ago

  • Posted a reply to Error Message : The provided URL () is either not valid or empty, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. I have the latest version of the plugin, installed just…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-Members] Powered by Wp-members, on the site WordPress Support Forums:
    According to the Plugin Directory restrictions, a plugin hosted on here "must not embed external…

    4 years ago

  • Posted a reply to Social Publisher - Open Graph Settings, on the site WordPress Support Forums:
    I'm stuck in the same spot. No idea what sort of instructions I'm supposed to…

    4 years ago

  • Created a topic, Blank Admin Pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Bold First Word of Widget Titles, on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if you still need this, but I was looking to do the same…

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom Menu Navigation Labels Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Any luck? I'm running into the same problem. It's so strange.

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress Move] fopen errors, on the site WordPress Support Forums:
    I had already set it to 0 for unlimited, as I always want the backup…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress Move] fopen errors, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks :-) Changing the directory permissions didn't seem obvious to me 1) because it appeared…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress Move] fopen errors, on the site WordPress Support Forums:
    Also, it never asks me for my ftp password, though I'm not sure at what…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Move] fopen errors, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Changing Taxonomy Name Breaks Taxonomy Tags, on the site WordPress Support Forums:
    What did you have to change in the database? I have a taxonomy called Type,…

    5 years ago

  • Posted a reply to Problem selecting images from media library while editing pages, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem as salocined. I've already got hundreds of posts using my Type taxonomy. Is…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Custom Taxonomy Columns] Columns links not filtering posts - simple fix, on the site WordPress Support Forums:
    I've just noticed on another installation that leaving $term->slug alone in line 104 works just…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Taxonomy Columns] Columns links not filtering posts - simple fix, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: User Access Manager] UAM > Settings > "User access to own pages" does not w, on the site WordPress Support Forums:
    Ah, never mind, my problem stemmed from the user roles and capabilities. I had a…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: User Access Manager] UAM > Settings > "User access to own pages" does not w, on the site WordPress Support Forums:
    Anyone know how to fix this? I have the same problem.

    6 years ago

  • Posted a reply to Hide editorcontainer in edit/add post, on the site WordPress Support Forums:
    Exactly what I was looking for as well, thanks metamorpher!

    6 years ago

  • Posted a reply to How check if a post belong to a given taxonomy, on the site WordPress Support Forums:
    I think this is more what I was looking for (I should have said "taxonomy…

    6 years ago

Plugins