WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 18th, 2009
  • Find me on:
  • Posted a reply to Social Media FA icon links broken again after 2.0.2 update, on the site WordPress.org Forums:
    Bingo! Thank you!

    2 months ago

  • Created a topic, Social Media FA icon links broken again after 2.0.2 update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Anders I had this problem with the last update whi…

    2 months ago

  • Created a topic, Incredible functionality for free plugin, on the site WordPress.org Forums:
    As someone used to building websites the old way, I th…

    4 months ago

  • Created a topic, Adding additional fonts, on the site WordPress.org Forums:
    I have a font I would like to add to my site. In the p…

    4 months ago

  • Created a topic, Media library won’t upload images, on the site WordPress.org Forums:
    I see this problem has occurred before but that there …

    4 months ago

  • Created a topic, Events list view is not picking up the correct template in my theme, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to get The Events Calendar to play nicely …

    10 months ago

  • Posted a reply to Social menu icons not showing after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Anders. Thanks. I just deleted the fa folder in the child theme and copied…

    11 months ago

  • Posted a reply to Social menu icons not showing after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Anders Thanks for the response. How very odd. I'm not seeing the icons. I…

    11 months ago

  • Created a topic, Social menu icons not showing after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    My site runs on a child theme of Hitchcock. I lost the…

    11 months ago

  • Posted a reply to Events display broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    I also noticed another couple of glitches following the update which I missed in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Events display broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    @anlino Anders thank you! You're a life saver! That's given me my events back. But…

    1 year ago

  • Posted a reply to Events display broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    Just to add, I'm going to leave the site as is for 24 hours but…

    1 year ago

  • Created a topic, Events display broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Anders and team I love Hitchcock. I've used it for…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    And yes. I deactivated every single plugin. The htaccess file above is from the subdirectory…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    Oh that's interesting. I had problems with WP Super Cache before so I uninstalled it…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    I did all that before I posted here. I didn't disable the theme because I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    Okay. I opened it in Firefox but got the same problem. This is the screenshot…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    Ooops! The selector hadn't shifted to the newly uploaded image. Sorry about that. Try this…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    @jdembowski well it worked when I sent it again with text so who knows?!

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    http://www.permaculturinginportugal.net/blog/wp-content/uploads/2020/01/Screen-Shot-2020-01-12-at-11.44.27.png

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'll just send the links again with some introductory text and see if that works!…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry - I guess not including any text with that link has dumped it into…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry. I've looked everywhere on the screen and tried Googling it but I can't…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    This is what's displayed. I'm afraid none of it makes any sense to me. JQMIGRATE:…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Sorry I took so long to get back on this but Christmas and New…

    1 year ago

  • Posted a reply to Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your response, but which settings page? I can't find a network tab in…

    1 year ago

  • Created a topic, Metaslider admin side not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have a problem similar to ones described recently (@…

    1 year ago

  • Posted a reply to Latest versions break Metaslider Lightbox?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it's fixed. Many thanks! And apologies in not responding sooner.

    3 years ago

  • Posted a reply to Latest versions break Metaslider Lightbox?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @kbat82 for the quick response! Cool. OK. Will downgrade. Many thanks.

    3 years ago

  • Created a topic, Latest versions break Metaslider Lightbox?, on the site WordPress.org Forums:
    I have Metaslider and Metaslider Lightbox working with…

    3 years ago