WordPress.org

Profiles

bdd

  • Member Since: January 6th, 2012
  • @bws-online on WordPress.org, @bdd on Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to Removed plugin still showing up on scan list, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you -- I should have mentioned I'd already checked and the plugin folder does…

    1 week ago

  • Created a topic, Removed plugin still showing up on scan list, on the site WordPress.org Forums:
    A plugin that was deactivated and deleted from my clie…

    1 week ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    As noted on another post, I'm running into difficulties with symlinks again -- not the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timeout waiting for output from CGI script, on the site WordPress.org Forums:
    Ahhh -- this site moved to SiteGround recently with wildcard SSL -- and I believe…

    2 months ago

  • Posted a reply to Timeout waiting for output from CGI script, on the site WordPress.org Forums:
    Nothing that would have been any different from when I ran it this morning? I'm…

    2 months ago

  • Created a topic, Timeout waiting for output from CGI script, on the site WordPress.org Forums:
    I was able to run a backup on a particular site this m…

    2 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    I'm gonna say it didn't help, given that it's still running.

    4 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    The spinning is still going on in the "Included Size" column. I'm waiting to see…

    4 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    I tried this, but not quite there yet for me. It seems like maybe this…

    4 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    Any update on this? Thanks.

    5 months ago

  • Posted a reply to Rendering checkboxes as block instead of original inline, on the site WordPress.org Forums:
    Not looking for private support. Just can't post links here. Looking at the CSS, checkboxes…

    6 months ago

  • Posted a reply to Rendering checkboxes as block instead of original inline, on the site WordPress.org Forums:
    I sent you a message but didn't hear anything back on Slack or here. Please…

    6 months ago

  • Posted a reply to Rendering checkboxes as block instead of original inline, on the site WordPress.org Forums:
    Can't post it here -- I'll send you a PM on Slack.

    6 months ago

  • Posted a reply to Deregister Google Maps API scripts enqueued by third parties, on the site WordPress.org Forums:
    Ahhh, there it is. :) Thanks Robert.

    6 months ago

  • Created a topic, Deregister Google Maps API scripts enqueued by third parties, on the site WordPress.org Forums:
    With the recent update, I'm seeing a message saying …

    6 months ago

  • Created a topic, Rendering checkboxes as block instead of original inline, on the site WordPress.org Forums:
    With the latest plugin update, checkboxes that were pr…

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    Is the symlink exclusion something I should be able to do by using the Exclude…

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the follow-up Ivan. Kat, I'll await your response on this. Thanks.

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    Support said they fixed it. Here was the detailed technical response -- does it mean…

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    I'll keep you posted. Anything in particular you'd want to know about from phpinfo()? There…

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    Done. 2019850 Ivan and Kat -- I took a copy of my site and set…

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ivan. I spoke to SG live chat support on this, so I don't have…

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    Update: 32 minutes later, still running. I'm going to stop it.

    6 months ago

  • Posted a reply to Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    I confirmed with SG -- max for max_execution_limit and memory_limit are as I have them…

    6 months ago

  • Created a topic, Backup not completing (tried 3.6.3 beta), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kat, I saw what you'd suggested here: https://word…

    6 months ago

  • Created a topic, Scan won’t start, on the site WordPress.org Forums:
    I can't get a scan to run with with Wordfence version …

    8 months ago

  • Created a topic, File changed, can’t see how, on the site WordPress.org Forums:
    I was notified after a Wordfence scan that a plugin fi…

    8 months ago

  • Created a topic, Scan terminated with error (502), on the site WordPress.org Forums:
    I updated to Wordfence version 6.2.3 and I've tried to…

    8 months ago

  • Posted a reply to random_bytes_dev_urandom.php didn't back up?, on the site WordPress.org Forums:
    Checking in on this -- any update yet? Thanks.

    9 months ago

  • Posted a reply to Configuration error, on the site WordPress Support Forums:
    Ohhh -- wait a minute. It's fine on the live site, but the development site…

    10 months ago

  • Posted a reply to Configuration error, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response LESIMOON, but that doesn't quite help.... Unless that's the answer --…

    10 months ago

  • Created a topic, Configuration error, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to missing dates, on the site WordPress Support Forums:
    I'm just seeing this (no dates, just a - where the dates should be) on…

    10 months ago

  • Posted a reply to Dynamic Descriptors for Donations?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again for the info. Makes sense. I was previously avoiding the WooCommerce implementation (my…

    10 months ago

  • Posted a reply to Dynamic Descriptors for Donations?, on the site WordPress Support Forums:
    Got it. Thanks. I understand. If you're using this donation functionality (without WooCommerce), what determines…

    10 months ago

  • Posted a reply to Donations payment amount set by site visitor?, on the site WordPress Support Forums:
    Great! Thank you very much.

    10 months ago

  • Created a topic, Dynamic Descriptors for Donations?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Donations payment amount set by site visitor?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to random_bytes_dev_urandom.php didn't back up?, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I can get a screenshot (just grabbed 2 for you). And I have no…

    12 months ago

  • Posted a reply to Repeating Events Disappear After 3 Years, on the site WordPress Support Forums:
    I believe I'm experiencing the same issue. I had a monthly repeating event that started…

    12 months ago

  • Posted a reply to random_bytes_dev_urandom.php didn't back up?, on the site WordPress Support Forums:
    And on one more site. The first 2 sites are on one host, the third…

    12 months ago

  • Posted a reply to random_bytes_dev_urandom.php didn't back up?, on the site WordPress Support Forums:
    Just noticed this same thing happening on another site, too.

    12 months ago

  • Posted a reply to random_bytes_dev_urandom.php didn't back up?, on the site WordPress Support Forums:
    Just encountered the problem again -- oddly, I see that in the Excludes area it's…

    12 months ago

  • Posted a reply to getimagesize(): Read error! in customizer/logo.php, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Any temporary fix? (Something to add in the child theme, perhaps?)

    1 year ago

  • Created a topic, getimagesize(): Read error! in customizer/logo.php, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Indicate image size to use as gallery popup?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Where is the plug in?!, on the site WordPress Support Forums:
    Look in: Tools > Regen. Thumbnails See it there?

    1 year ago

  • Created a topic, random_bytes_dev_urandom.php didn't back up?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to After install/uninstall, can't access widget area, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response. Didn't think of doing this before recreating the site on a…

    1 year ago

  • Created a topic, After install/uninstall, can't access widget area, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago