WordPress.org

Profiles

burlingtonave

Profile picture of burlingtonave
  • Member Since: May 15th, 2013
  • @burlingtonave on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Attributes not appearing, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Will check it out.

    1 year ago

  • Posted a reply to Sidebar issue with Product Vendors extension, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Nick! Much appreciated.

    1 year ago

  • Posted a reply to Sidebar issue with Product Vendors extension, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I wasn't clear. GCW is installed with the line you listed and works fine…

    1 year ago

  • Created a topic, Sidebar issue with Product Vendors extension, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Attributes not appearing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Update to templates?, on the site WordPress Support Forums:
    The solution is here: https://wordpress.org/support/topic/your-theme-has-bundled-outdated-copies-of-woocommerce-template-files This error message refers to custom template files, those stored…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to templates?, on the site WordPress Support Forums:
    +1

    2 years ago

  • Posted a reply to Options for deleting posts, on the site WordPress Support Forums:
    Just getting around to implementing this function... For the benefit of others, I couldn't get…

    2 years ago

  • Posted a reply to I want to disable User Creation on Social Login, on the site WordPress Support Forums:
    +1 This is a must-have feature for me. There are social media commenters creating user…

    2 years ago

  • Posted a reply to Does not work with Genesis Simple Edits, on the site WordPress Support Forums:
    Any thoughts here? Is the plugin still in active development?

    2 years ago

  • Created a topic, Does not work with Genesis Simple Edits, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite "My Sites" menu links broken, on the site WordPress Support Forums:
    reposting only to get follow-ups...

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite "My Sites" menu links broken, on the site WordPress Support Forums:
    +1 Exact same problem here as well.

    2 years ago

  • Posted a reply to Options for deleting posts, on the site WordPress Support Forums:
    Haven't had a chance to test this, jcow. But I know the quality of your…

    2 years ago

  • Created a topic, Options for deleting posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Does exactly what it's supposed to..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to How to update w/o new entry?, on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved! You were able to change the fields and show them changed on the…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to update w/o new entry?, on the site WordPress Support Forums:
    The form contains a standard title field (the post title) and any number of custom…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to update w/o new entry?, on the site WordPress Support Forums:
    Let me put the question this way... When I view the post in the admin,…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to update w/o new entry?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, jcow. The code works exactly as intended and I'll be using it to keep…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to update w/o new entry?, on the site WordPress Support Forums:
    Much appreciated, jr00ck. Didn't completely work for me in that a new entry was created…

    3 years ago

  • Created a topic, How to update w/o new entry?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to How to uninstall, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update, sLa NGjI. For now, I'm using the following code snippet added…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to uninstall, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the prompt response! 1. 1.6.1 2. About May 21st or 22nd 3. I…

    3 years ago

  • Created a topic, How to uninstall, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom Fields support, on the site WordPress Support Forums:
    +1

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 Page for subsites in WP Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    Problem was resolved for me, but I was using custom post types. For others using…

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 Page for subsites in WP Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    +1. Exact same issue.

    3 years ago

  • Posted a reply to Missing text in mobile device, on the site WordPress Support Forums:
    My excerpt text disappears on mobile too regardless of whether "Hide Title & Content on…

    4 years ago