WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 1st, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Problems with W3 Total Cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @websource, I disabled the hide/show option by css. The captcha is now always visible,…

    5 months ago

  • Posted a reply to Multiple captchas not working on same page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @websource, I have checked this again and multiple forms with captcha works, but not…

    5 months ago

  • Posted a reply to Multiple captchas not working on same page, on the site WordPress.org Forums:
    Note: W3 Total Cache is deactivated on pages with forms, but the problem still exists.

    5 months ago

  • Posted a reply to Problems with W3 Total Cache, on the site WordPress.org Forums:
    Note: As an interim solution, I have deactivated the cache on the pages with forms.

    5 months ago

  • Created a topic, Problems with W3 Total Cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm using W3 Total Cache, WC Captcha in a Contact …

    5 months ago

  • Created a topic, Multiple captchas not working on same page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, multiple captchas are not working on the same page…

    5 months ago

  • Posted a reply to PHP error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @webcource, today I updated wc_captcha to version 1.2.1. The php error is still there.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Warnings Trying to access array offset on value of type bool, on the site WordPress.org Forums:
    This would be useful.

    10 months ago

  • Posted a reply to Warnings Trying to access array offset on value of type bool, on the site WordPress.org Forums:
    Thank's for your quick reply and the advice. I switched WP debug mode off, deactivated…

    10 months ago

  • Created a topic, Warnings Trying to access array offset on value of type bool, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, after the installtion og BPS I got alot of warings…

    10 months ago

  • Posted a reply to Can’t create Feed, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. My version is 1.1.29 and WP is 5.5.3

    10 months ago

  • Posted a reply to PHP error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have the same problem on my site. Greentings, TJ

    11 months ago

  • Posted a reply to JS problem in IE11, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the problem is the parameter initialization in the function call. My fix: notify: function(message,…

    2 years ago

Deutsch (German) Translation Contributor - #de_DE

WC Captcha