WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 23rd, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to New Update Broke My Site, on the site WordPress.org Forums:
    The current version on my site is Version 2.0-rc8 I should also say that, while…

    2 months ago

  • Posted a reply to New Update Broke My Site, on the site WordPress.org Forums:
    FWIW, my page at https://uucm.org/messed-up-uucm-member-biographies/ (which I have removed, and reverted to the original, protected…

    2 months ago

  • Posted a reply to Cannot set PGC settings, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

    2 months ago

  • Posted a reply to How to set a title for a private calendar, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

    2 months ago

  • Created a topic, How to set a title for a private calendar, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe I missed it, but I can't find a way of setting t…

    2 months ago

  • Posted a reply to Cannot set PGC settings, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I managed to get it working by going to https://developers.google.com/calendar/quickstart/js and clicking on the…

    2 months ago

  • Created a topic, Cannot set PGC settings, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to set up a calendar using Private Google C…

    2 months ago

  • Posted a reply to Getting Red Error indicator, but don’t know why, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your prompt and helpful response! I did as you suggested, and despite…

    2 months ago

  • Created a topic, Getting Red Error indicator, but don’t know why, on the site WordPress.org Forums:
    I have gone through the extremely complex Google Calen…

    2 months ago

  • Posted a reply to New Update Broke My Site, on the site WordPress.org Forums:
    I took a look at Google Chrome's inspect for that page, and in the Console…

    2 months ago

  • Posted a reply to New Update Broke My Site, on the site WordPress.org Forums:
    It uses Gutenberg, with a paragraph block followed by a shortcode block to insert the…

    2 months ago

  • Posted a reply to New Update Broke My Site, on the site WordPress.org Forums:
    Enabling follow-up emails...

    2 months ago

  • Posted a reply to New Update Broke My Site, on the site WordPress.org Forums:
    I am seeing a recent problem caused by Easy Table of Contents. I have a…

    2 months ago

  • Posted a reply to How to add a menu item for search, on the site WordPress.org Forums:
    Ideally, yes. But a link to a search box might do.

    2 months ago

  • Created a topic, How to add a menu item for search, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to add a menu item that allows the user t…

    2 months ago

  • Posted a reply to My Relationship field no longer displays, on the site WordPress.org Forums:
    Any response? Are people still on vacation? Responses appreciated...

    3 months ago

  • Created a topic, My Relationship field no longer displays, on the site WordPress.org Forums:
    For details of this problem, see https://github.com/po…

    3 months ago

  • Posted a reply to My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Looking forward to a resolution thereon!

    4 months ago

  • Posted a reply to My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    GitHub bug report #5551 added. I hope someone can figure it out! All help much…

    4 months ago

  • Posted a reply to My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I have done as you asked on the website where I reproduced the problem.…

    4 months ago

  • Posted a reply to My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Still working on it... FWIW, I have discovered that the Site Health Tool Manager plugin's…

    4 months ago

  • Posted a reply to My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I'm assuming that you want me to disable all the plugins except pods? Not sure…

    4 months ago

  • Posted a reply to My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I have done some investigation. I have another site that contains a slightly earlier version…

    4 months ago

  • Posted a reply to My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I was unaware of a Pods cache. I found it, and cleared it. Unfortunately,…

    4 months ago

  • Posted a reply to My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, @keraweb I'm not sure which cache to which you're referring. I tried clearing my…

    4 months ago

  • Created a topic, My ‘relationship’ field has stopped displaying, on the site WordPress.org Forums:
    A while ago, I used the Pods framework to create two p…

    4 months ago

  • Posted a reply to Page inaccessible to logged out users after removing restrictions, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, Justin. Very helpful!

    9 months ago

  • Posted a reply to plugin problem, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much, @aitpro, for your very comprehensive answer. It is much appreciated!

    9 months ago

  • Posted a reply to plugin problem, on the site WordPress.org Forums:
    A DR Key? Is that Digital Rights Key? If so, can you please give some…

    9 months ago

  • Posted a reply to Page inaccessible to logged out users after removing restrictions, on the site WordPress.org Forums:
    Note that because of the changes I made, described in the above reply, the "page…

    9 months ago

  • Posted a reply to Page inaccessible to logged out users after removing restrictions, on the site WordPress.org Forums:
    Investigating further, I tried duplicating the page using the Duplicate Page plugin. No change. Then…

    9 months ago

  • Created a topic, Page inaccessible to logged out users after removing restrictions, on the site WordPress.org Forums:
    I have a page that was using content restrictions such…

    9 months ago

  • Posted a reply to Seeming conflict with Black Studio TinyMCE Widget plugin, on the site WordPress.org Forums:
    @logologics I wasn't trying to use both Gutenberg and Elementor in the same page. Instead,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Seeming conflict with Black Studio TinyMCE Widget plugin, on the site WordPress.org Forums:
    @marcochiesi Thanks! I just installed the latest update, which mentions that it fixes a bug…

    1 year ago

  • Posted a reply to Seeming conflict with Black Studio TinyMCE Widget plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately, when I try to take a page on that website that already has content…

    1 year ago

  • Created a topic, Seeming conflict with Black Studio TinyMCE Widget plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I am working on a replacement website using OceanWP an…

    1 year ago

  • Posted a reply to Image carousel and image gallery strangeness, on the site WordPress.org Forums:
    No response is disappointing. I can understand why it might be a low priority, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to Image carousel and image gallery strangeness, on the site WordPress.org Forums:
    Lisa R (@lisaelementor): I responded to your request, but I have not heard whether you…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get excerpts to work using PODS, on the site WordPress.org Forums:
    Credit where credit is due!

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get excerpts to work using PODS, on the site WordPress.org Forums:
    Jim, I must commend you for your great support! It's been the most responsive and…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get excerpts to work using PODS, on the site WordPress.org Forums:
    I used the Code Snippets plugin, and it worked like a charm! Thanks a bunch,…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get excerpts to work using PODS, on the site WordPress.org Forums:
    WOW! Jim, you are so helpful! This sounds like just what I need. Thanks! One…

    1 year ago

  • Posted a reply to Responsive sidebar?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. That caused the sidebar to be displayed first. I am confused about one…

    1 year ago

  • Posted a reply to Responsive sidebar?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I changed the permalink for other reasons. Try https://play.uucm.org/about-us/our-mission/ Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get excerpts to work using PODS, on the site WordPress.org Forums:
    I have just added a page to the above website. It replicates the query {PODS…

    1 year ago

  • Created a topic, How to get excerpts to work using PODS, on the site WordPress.org Forums:
    I am using PODS in the OceanWP theme, and Elementor on…

    1 year ago

  • Posted a reply to Image carousel and image gallery strangeness, on the site WordPress.org Forums:
    I couldn't turn Safe Mode on in my live website. So I exported the relevant…

    1 year ago

  • Posted a reply to Responsive sidebar?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't understand. I said that I had already selected this layout (“Sidebar / Content”)…

    1 year ago

  • Posted a reply to Responsive sidebar?, on the site WordPress.org Forums:
    I did publish the settings. When I go back into Customize > Blog > Single…

    1 year ago

  • Posted a reply to Pods shortcode error causes page to be uneditable, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the very fast and useful response. I'll bear that solution in mind next…

    1 year ago