WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: July 15th, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, Automatically adding vimeo url above video, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Tags from custom post type not showing up in archive, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "WP 3.8 media gallery in new posts is empty despite images being present.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this exact same issue, have tried everything listed above by esmi, to no…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.8.1 Now media library is missing", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried to regenerate my thumbnails using the regen plugin and they're all failing.…

    12 months ago

  • Created a topic, Updated to 3.8.1 Now media library is missing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured image not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue, theme has post-thumbnail support & it is enabled through screen…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does not seem to be working for me", on the site WordPress Support Forums:
    No luck, redirects, but no instance of new signup on our gtw account. Unfortunately, we've…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does not seem to be working for me", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @pankajagrawal, there is no new record created. The redirect is working, but it's not…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does not seem to be working for me", on the site WordPress Support Forums:
    I am still dealing with this... The site is now live shifthub.com Any support for…

    1 year ago

  • Created a topic, Does not seem to be working for me, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't Upgrade All-In-One Event Calendar", on the site WordPress Support Forums:
    Me too, any news out there?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moved wordpress to root, now getting error: directory has no index file", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I did that procedure to the letter, I think... again, posts are there, pages…

    2 years ago

  • Created a topic, Moved wordpress to root, now getting error: directory has no index file, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Relative links not working fron archive, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Show More posts script not disabling other scripts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "get_the_category pulling wrong cat", on the site WordPress Support Forums:
    hmmm, is there a way to call them by hierarchy, but only show the 'first'…

    2 years ago

  • Created a topic, get_the_category pulling wrong cat, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago