WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 10th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Video in Accordion breaking out, on the site WordPress.org Forums:
    Editing the header, as you suggested, didn't help, and (with my limited web skills) I…

    19 hours ago

  • Posted a reply to Video in Accordion breaking out, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the response. I didn't see any notification of it so worked through…

    19 hours ago

  • Created a topic, Video in Accordion breaking out, on the site WordPress.org Forums:
    The embedded YouTube videos are breaking out on a simp…

    2 days ago

  • Posted a reply to Manual Scheduling an Export, on the site WordPress.org Forums:
    Yes thanks, we've written small bit of code to await the return code and then…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Disaster release Yoast 14.1 causes 504 Gateway Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I have not re-activated the Yoast plugin, as it was continuing to cause these errors.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Update 14.1 with problems, on the site WordPress.org Forums:
    My re-Indexing (v. 1.4) showed 265,000 from 35,000 records Before timing out

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Disaster release Yoast 14.1 causes 504 Gateway Errors, on the site WordPress.org Forums:
    The Yoast installation had stopped displaying the "Do you want to re-index your website" message…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Update 14.1 with problems, on the site WordPress.org Forums:
    I have 35,000+ EDD Download CPT posts I am running on shared service without access…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Disaster release Yoast 14.1 causes 504 Gateway Errors, on the site WordPress.org Forums:
    So these problems started around the "major" upgrade to v 14.0 Trying to index failed…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Disaster release Yoast 14.1 causes 504 Gateway Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I have had to deactivate Yoast 14.1 due to it causing …

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Update 14.1 with problems, on the site WordPress.org Forums:
    +1 for me: Version 14.1 Hosted on SiteGround WordPress database error Lock wait timeout exceeded;…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Manual Scheduling an Export, on the site WordPress.org Forums:
    *20 short (!)

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Manual Scheduling an Export, on the site WordPress.org Forums:
    And now I have increased the "number of records" setting in the export, to 550…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Manual Scheduling an Export, on the site WordPress.org Forums:
    On my staging server, re-running the Processing script work OK until the final iteration, when…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Manual Scheduling an Export, on the site WordPress.org Forums:
    How can this be made automatic? (Without user intervention?) Or is the reliant on scheduling,…

    1 month ago

  • Posted a reply to Manual Scheduling an Export, on the site WordPress.org Forums:
    And trying my own suggestion "Processing" relies on "Triggering", but doing them in order appears…

    1 month ago

  • Created a topic, Manual Scheduling an Export, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am missing something obvious, I'm afraid. I am …

    1 month ago

  • Posted a reply to Something went wrong while optimizing the SEO data of your site. Please try agai, on the site WordPress.org Forums:
    Me too Took a long time (3 hours?) before it broke. This just before it…

    1 month ago

  • Posted a reply to NUL Response, on the site WordPress.org Forums:
    Looking again, I think it is getting caught due to email of wordpress@slicedinvoices.com being used

    1 month ago

  • Posted a reply to NUL Response, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your response, David. And excuse my tetchiness. (That has just increased by…

    1 month ago

  • Posted a reply to NUL Response, on the site WordPress.org Forums:
    Megan, Brian here (Not David [Grant] your colleague.) Thanks for reply. Such a shame you…

    2 months ago

  • Posted a reply to NUL Response, on the site WordPress.org Forums:
    Hi David Like many others here, I am unable to create a ticket, but my…

    2 months ago

  • Created a topic, NUL Response, on the site WordPress.org Forums:
    I have not received a reply to my support query, or ha…

    2 months ago

  • Created a topic, API Key not set, manual/email options not working, on the site WordPress.org Forums:
    Still haven't resolved this. I'd be much happier if th…

    3 months ago

  • Posted a reply to The last rules update for the Wordfence Web Application Firewall was unsuccessfu, on the site WordPress.org Forums:
    We all keep seeing this and failing to resolve it. HELP!!

    3 months ago

  • Created a topic, Neat utility, solid, on the site WordPress.org Forums:
    When you want to suppress comments - this is a cool to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Plugin closed?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for clarifying - the Sucuri scanner just told me your plugin was removed form…

    8 months ago

  • Posted a reply to Database Table row count validation error, on the site WordPress.org Forums:
    FWIW I have just got the same sort of Error. NOTICE: Database Table row count…

    8 months ago

  • Created a topic, 5.7.2 Breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry to say, I have just updated AAM to 5.7.2 and it …

    1 year ago

  • Posted a reply to Gravity Forms capabilities, on the site WordPress.org Forums:
    So - your user roles will not have access to Gravity Forms or Gravity Flow…

    2 years ago

  • Posted a reply to Gravity Forms capabilities, on the site WordPress.org Forums:
    Me too - cannot see any Gravity Forms or Gravity Flow items to control user…

    2 years ago

  • Posted a reply to Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Matt Sorry to have to return to this, but my developer tells me: "plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.9.6. Thumbnails GONE!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alex Thumbnails are not generated when uploading into the Media Library No options to…

    2 years ago

  • Created a topic, 4.9.6. Thumbnails GONE!, on the site WordPress.org Forums:
    No thumbnails (or regenerqation) having just updated t…

    2 years ago

  • Posted a reply to 1.4.8 breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    Maeve - any progress on fixing this, please?

    2 years ago

  • Posted a reply to Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    And hey presto: https://stackoverflow.com/questions/5409476/ordered-list-displaying-all-lis-as-number-1-in-explorer-7

    2 years ago

  • Posted a reply to Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Matt Thanks for the prompt reply (And I did read that before posting.) And…

    2 years ago

  • Created a topic, Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    There seems to be a compatability issue with IE (lates…

    2 years ago

  • Created a topic, 1.4.8 breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    I auto updated this plugin yesterday. It broke the fu…

    2 years ago

  • Created a topic, Autofill Username & email fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've downloaded, installed and configured, and it …

    2 years ago

  • Posted a reply to Time Settings, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry to have missed the Timezone settings, but have now tried using the settings.…

    2 years ago

  • Created a topic, Time Settings, on the site WordPress.org Forums:
    I have two live sites using Sucuri and am very pleased…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom Post Types, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the feedback, Mandeep @mndpsingh287, I'll try and remember, should I need it again.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Duplicator Lite Installer stuck after step 1, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @corylamleorg The two stage process worked OK, did the Database element and everything worked.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Duplicator Lite Installer stuck after step 1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I've also been trying to get a package installed on an Azure instance `********************************************************************************…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Post Types, on the site WordPress.org Forums:
    Didn't allow me to export from a Custom Post Type post…

    2 years ago

  • Created a topic, Very good, very happy with the output!!, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for producing a very dependable add-on. Does w…

    2 years ago

  • Posted a reply to Error After 4.9 – Unable to Edit the Theme & Backup Plugin Stop Working, on the site WordPress.org Forums:
    Me too That's a bad

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin page error after activation, on the site WordPress.org Forums:
    Most odd - went back to the site after 30 mins - and the Plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin page error after activation, on the site WordPress.org Forums:
    (thought this was permissions, so temporarily did 777 to no avail, although it did take…

    3 years ago