WordPress.org

Profiles

breebrouwer

Profile picture of breebrouwer
  • Member Since: April 5th, 2013
  • @breebrouwer on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to ._ Unknown files in WordPress core (Version 6.1.11), on the site WordPress Support Forums:
    I'd also like to verify the files noted by @neilcford are safe. I have the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Dashboard update Jetpack 3.x failing, on the site WordPress Support Forums:
    I simply deleted the plugin and installed the newest version, and everything's now working.

    4 months ago

  • Posted a reply to Dashboard update Jetpack 3.x failing, on the site WordPress Support Forums:
    Having the same issue as MrMountain and skadu on my GoDaddy-hosted sites. Same specs as…

    4 months ago

  • Posted a reply to Social Meta Title & Description not showing up while sharing the page, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Stefanico. If it is actually Google's fault for showing the meta description this way,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Social Meta Title & Description not showing up while sharing the page, on the site WordPress Support Forums:
    @downloadhub, your question isn't related to the ones webblogsforyou and I were asking. You should…

    1 year ago

  • Posted a reply to Social Meta Title & Description not showing up while sharing the page, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar issue to webblogsforyou. I updated my meta description template in SEO…

    1 year ago

  • Posted a reply to WF sending admin login notifications despite turning off the option, on the site WordPress Support Forums:

    2 years ago

  • Posted a reply to WF sending admin login notifications despite turning off the option, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, that didn't work. I deleted all the data, deactivated the plugin, deleted it, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to WF sending admin login notifications despite turning off the option, on the site WordPress Support Forums:
    I changed the email address under "Wordfence -> Options," logged out of my site, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to WF sending admin login notifications despite turning off the option, on the site WordPress Support Forums:
    I only have Akismet and WangGuard installed. I've even added my IP address to the…

    2 years ago

  • Created a topic, WF sending admin login notifications despite turning off the option, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to CommentLuv DOES work with Jetpack... on my one site..., on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I fooled around a bit with both plugins and found that I needed to…

    3 years ago

  • Created a topic, CommentLuv DOES work with Jetpack... on my one site..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Jetpack crashes site... sometimes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Static page loops, but blog page doesn't, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Sidebar not showing on one portfolio page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Wysija Newsletters: centering, on the site WordPress Support Forums:
    @bcworkz, that all sounds far too complicated for my time right now, so maybe what…

    3 years ago

  • Posted a reply to Wysija Newsletters: centering, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, bcworkz. (Also, sorry for the late reply - on vacation.) I have actually tried…

    3 years ago

  • Posted a reply to Wysija Newsletters: centering, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, hadn't published the page yet and didn't remember. :( It should be up now.…

    3 years ago

  • Created a topic, Wysija Newsletters: centering, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't Embed YouTube Videos, on the site WordPress Support Forums:
    @WPyogi I did NOT see that - I'm sure that will help me out! @Seacost…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't Embed YouTube Videos, on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I tried writing in my post today (in the text editor): You can…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't Embed YouTube Videos, on the site WordPress Support Forums:
    Nope, not at all. I'm a self-hosted WordPress site through HostGator. This is why I'm…

    3 years ago

  • Created a topic, Can't Embed YouTube Videos, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to My Thumbnails keep dissapearing after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    After all these cache claims, I tried this last night. I'm using WP Widget Cache.…

    3 years ago

  • Posted a reply to My Thumbnails keep dissapearing after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    @Hector Cabrera, I am not sure how you think I didn't ask politely; I merely…

    3 years ago

  • Posted a reply to My Thumbnails keep dissapearing after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    @Hector Cabrera, I don't need to switch immediately, but the images thing is very important…

    3 years ago

  • Posted a reply to My Thumbnails keep dissapearing after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, and if it doesn't get fixed I will switch to another popular posts plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to My Thumbnails keep dissapearing after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I still don't know how to access my database. :) That's why I was…

    3 years ago

  • Posted a reply to My Thumbnails keep dissapearing after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    I'll be honest, but I'm not very good at coding and PHP, so haven't been…

    3 years ago

  • Posted a reply to My Thumbnails keep dissapearing after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar issue to pisaacs. My thumbnails showed correctly before the most recent…

    3 years ago