WordPress.org

Profiles

bosh

  • Member Since: June 14th, 2005
  • @bosh on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Malware in /wflogs/attack-data.php?, on the site WordPress.org Forums:
    thank you for updating me, yes mine worked fine now too.

    3 months ago

  • Posted a reply to Malware in /wflogs/attack-data.php?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for helpful replies. OK. I was going to delet WordFence and start again but…

    3 months ago

  • Posted a reply to Malware in /wflogs/attack-data.php?, on the site WordPress.org Forums:
    My scan will not complete. I also cannot delete the wflogs folder even though I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Malware in /wflogs/attack-data.php?, on the site WordPress.org Forums:
    Sadly i (hastily) did delete my folder. It will replace itself on next attack I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Malware in /wflogs/attack-data.php?, on the site WordPress.org Forums:
    yep. Just got the email warning, Im on 1&1.

    3 months ago

  • Posted a reply to esc_url is prepending http:// in phone number link, on the site WordPress.org Forums:
    update: As it seems impossible to override the function, I have edited the core theme…

    4 months ago

  • Created a topic, esc_url is prepending http:// in phone number link, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to sort out the tel: link feature in the t…

    4 months ago

  • Posted a reply to Unable to Access Wordfence in Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    I am having this same problem with a site on my server. I run WPMS…

    7 months ago

  • Posted a reply to responsive.1.9.5.2 ~ messes up child theme, on the site WordPress Support Forums:
    yep this is happening to me. The update should come with a warning!! Im not…

    3 years ago

  • Created a topic, Alert: Update clears configuration!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Errors with Top Flash Embed and getimagesize, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Testing on WP 3.6.1, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Check Quicktime link on Windows, on the site WordPress Support Forums:
    yeah it works today - mustve been the download thing preventing me see it before.…

    12 years ago

  • Posted a reply to Check Quicktime link on Windows, on the site WordPress Support Forums:
    the link appears to be broken

    12 years ago