WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: May 6th, 2008
  • @bobnolin on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress Exploit Scanner] Exploit Scanner not working, on the site WordPress Support Forums:
    @DebnNCgal Same problem here. It was working in a prior incarnation, but 0.7 has never…

    7 years ago

  • Posted a reply to Problem with "Miscellaneous" for changing "Store uploads in this folder", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Anonymous! Replacing functions.php did the trick! I'm still on 2.6.0, by the way.

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Zip upload doesn't work (blank page), on the site WordPress Support Forums:
    Installed today, running WP 2.6.0 Uploaded Zip file, same problem others are reporting: empty folder.…

    8 years ago

  • Posted a reply to Okay for .htaccess to have nothing in it?, on the site WordPress Support Forums:
    Turns out the .htaccess file exists in two places. The one on the public_html level…

    8 years ago

  • Created a topic, Okay for .htaccess to have nothing in it?, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to share-this problem, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a problem as well - though it looks like you resolved it by…

    8 years ago

  • Posted a reply to Upgrade to 2.6, now website not showing., on the site WordPress Support Forums:
    kmessinger - Yes, the site is up, though I'm having some clean up to do.…

    8 years ago

  • Posted a reply to Upgrade to 2.6 - Admin Login Problem, on the site WordPress Support Forums:
    OmegaMan - HOW did you log out? Thanks, Bob

    8 years ago

  • Posted a reply to Can't log in with admin/pass since upgrade trouble, on the site WordPress Support Forums:
    eyedea - "Log out" of where? the database? If so, how? tia - Bob

    8 years ago

  • Posted a reply to Upgrade to 2.6, now website not showing., on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem, though I can't get past the login. url: http://www.digitalimagemagazine.com/blog You…

    8 years ago

  • Posted a reply to problem with install.php...config.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    Whooami - Doh - that was it. Deleted all the files on the server, reuploaded…

    9 years ago

  • Posted a reply to problem with install.php...config.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    Whooami - Boy you're quick! Yeah, I thought that I may have screwed up the…

    9 years ago

  • Posted a reply to problem with install.php...config.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    Hello - Having a similar problem to the above. Here's the error when I try…

    9 years ago