WordPress.org

Profiles

bobbykleindesign

Profile picture of bobbykleindesign
  • Member Since: October 4th, 2012
  • @bobbykleindesign on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Font Loading Speed Is Extremely Slow, on the site WordPress.org Forums:
    I purchased this font to use with a website I am creat…

    1 month ago

  • Posted a reply to Visual Composer Issues, on the site WordPress Support Forums:
    I ended up changing to Simple Job Board plugin, but am still having problems. There…

    4 months ago

  • Posted a reply to Visual Composer Issues, on the site WordPress Support Forums:
    It may be my theme (massive dynamic). I am having a lot of issues with…

    4 months ago

  • Posted a reply to Submission Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    I tried this, the form still did not send. Am i supposed to get a…

    4 months ago

  • Created a topic, Submission Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Visual Composer Issues, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Hide Rows, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Grey Markings before and after shortcode, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Does not work with Visual Composer, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Will only scan 35 media items., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Pixel did not load, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Move Content to below product images., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Woocommerce Free Shipping Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the exact same problem on my site: www.harveygirlsgallery.com. I put in a…

    1 year ago

  • Created a topic, Lost the primary product image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Full size problem, on the site WordPress Support Forums:
    What am I doing wrong? I installed the plug in. Uploaded a logo that is…

    4 years ago