WordPress.org

Profiles

bobbybosler

  • Member Since: September 21st, 2010
  • @bobbybosler on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Publish Audio to Apple News?, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I just increased my WP_Memory to 512M and that did the trick. Strange. Everything's…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Publish Audio to Apple News?, on the site WordPress.org Forums:
    I ran some debugging and this is the message I get when it WSOD's: I…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Publish Audio to Apple News?, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure why, but I added a <p> tag before I appended the $content and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Publish Audio to Apple News?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, making some headway. function tg_add_applenews_audio( $content ) { $entry_id = get_the_ID(); $mp3 = get_post_meta(…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Publish Audio to Apple News?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I'm not sure if I'm on the right path or not, but here's what…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Publish Audio to Apple News?, on the site WordPress.org Forums:
    @kevinfondness That describes my situation exactly. My theme (X theme by themeco) pulls the audio…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Publish Audio to Apple News?, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings, I was wondering if there was a way to publi…

    2 months ago

  • Created a topic, Trouble with ‘mejs-play’ and ‘mejs-pause’ click tracking, on the site WordPress.org Forums:
    Greetings, I would like to track every time someone c…

    5 months ago

  • Posted a reply to Price not right with different variations of the same product, on the site WordPress.org Forums:
    Hey there, what appears to be happening is the plugin is doubling the discount price…

    7 months ago

  • Posted a reply to Form Error, on the site WordPress.org Forums:
    I fixed the problem. Apparently somewhere along the way, something changed with the API or…

    10 months ago

  • Posted a reply to Form Error, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting the following errors in my mailchimp API calls: https://www.dropbox.com/s/i1cotaie5woionx/Screen%20Shot%202017-02-20%20at%2012.11.48%20PM.jpg?dl=0

    10 months ago

  • Created a topic, Form Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have been using your plugin for a while on t…

    10 months ago

  • Created a topic, Error after Restoring from Backup, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I recently had to restore some of my sites fro…

    11 months ago

  • Created a topic, Jetpack Admin Broken after Restore, on the site WordPress.org Forums:
    So, I had some issues with my sites and had to restore…

    11 months ago

  • Posted a reply to Disappearing Submit Button, on the site WordPress.org Forums:
    Ah! I uninstalled the plugin and reinstalled it from the repository and it worked! Nice!!

    1 year ago

  • Posted a reply to Disappearing Submit Button, on the site WordPress.org Forums:
    I sent you an email. Thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to Disappearing Submit Button, on the site WordPress.org Forums:
    I'm still looking to you all for a solution.

    1 year ago

  • Posted a reply to Disappearing Submit Button, on the site WordPress.org Forums:
    I submitted a ticket with the Themeco, but I'm not so sure it's their issue.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Disappearing Submit Button, on the site WordPress.org Forums:
    Disabling inline form option did not change anything.

    1 year ago

  • Posted a reply to Disappearing Submit Button, on the site WordPress.org Forums:
    Brand new created form is missing the submit button. Have not tried non-online form yet.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Disappearing Submit Button, on the site WordPress.org Forums:
    Just to clarify, here's a quick screencast that shows what I'm seeing. https://www.dropbox.com/s/n6oh6dq1x7i8c4e/Easy%20Forms%20Issue%2011-4-16.mov?dl=0

    1 year ago

  • Created a topic, Disappearing Submit Button, on the site WordPress.org Forums:
    Very Strangely, I am unable to get any new forms to di…

    1 year ago