WordPress.org

Profiles

bob_hardy

Profile picture of bob_hardy
  • Member Since: April 18th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "blank user login error box", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks imt_anna It looks like this is an option in the plugin settings themselves... I'm…

    7 months ago

  • Created a topic, Works as promised and great support, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "HTTPS, WP Super Cache and slimstat's not working on https pages", on the site WordPress Support Forums:
    So yes... I messed that up. The str_replace should have been the other way around.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "admin-ajax.php over http instead of https", on the site WordPress Support Forums:
    where you able to sort this out? Thanks

    8 months ago

  • Posted a reply to "HTTPS, WP Super Cache and slimstat's not working on https pages", on the site WordPress Support Forums:
    I also tried changing ), admin_url(‘admin-ajax.php’) ), ) to: ), str_replace(“https:”, “http:”, admin_url(‘admin-ajax.php’)) ), )…

    8 months ago

  • Posted a reply to "HTTPS, WP Super Cache and slimstat's not working on https pages", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately that didn't fix the issue. It also caused a bunch of fonts to break…

    8 months ago

  • Created a topic, Slimstat plugin and HTTPS not playing nice, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "HTTPS, WP Super Cache and slimstat's not working on https pages", on the site WordPress Support Forums:
    Can I ask how you would recommend loading HTTPS pages? Thanks

    8 months ago

  • Posted a reply to "HTTPS, WP Super Cache and slimstat's not working on https pages", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Do you know of another way of loading specific pages over https that works…

    8 months ago

  • Created a topic, HTTPS, WP Super Cache and slimstat's not working on https pages, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, blank user login error box, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Best way to check a ZIP code before allowing an order", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Did you find an answer to this? Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, add content at the end of the_post in the loop, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Insert/sticky specific post into Loop at specific location, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Insert/"sticky" specific post into Loop at specific location, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago