WordPress.org

Profiles

Bob33

Profile picture of Bob33
  • Member Since: December 1st, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, Custom post types and custom taxonomies?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Version numbers out of sync", on the site WordPress Support Forums:
    Hi cHab - I see that upgraded changelog - much appreciated! In fact I posted…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Version numbers out of sync", on the site WordPress Support Forums:
    A good read: Keep a CHANGELOG Project Aims to Standardize Best Practices for Writing Change…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Version numbers out of sync", on the site WordPress Support Forums:
    Haha - thanks lechab! Now I see the top of the changelog is actually the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Version numbers out of sync", on the site WordPress Support Forums:
    Hi lechab According to https://wordpress.org/plugins/newstatpress/changelog/the plugin version is 0.9.2, however the most recent changelog entry…

    3 months ago

  • Created a topic, Version numbers out of sync, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Replied to an idea, Sort user according to date of registration

    4 months ago

  • Posted a reply to "CPT archives white-out after latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Peter - looking fine now.

    5 months ago

  • Posted a reply to "CPT archives white-out after latest update", on the site WordPress Support Forums:
    So I guess I'm wondering if there have been any specific changes in the way…

    5 months ago

  • Created a topic, CPT archives white-out after latest update, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "customfield_display in custom template", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue as kilzac & gaborpor. Looking forward to a fix. This is a fine…

    6 months ago

  • Posted a reply to "No Email sent", on the site WordPress Support Forums:
    I concur on this issue. Same situation as tomotomo_x, notification emails have ceased after update.…

    6 months ago

  • Created a topic, Just the ticket, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, filter to turn off ssba conditionally?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Model Plugin - you're awesome, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "No slider after updating to 3.9, only spinner showing", on the site WordPress Support Forums:
    Having same issue on Twenty Thirteen - just getting spinner.

    1 year ago

  • Posted a reply to "'One Click Backup - Download database backup'", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Daniel. Appreciate your work. Will mark this resolved and double check my initial observations…

    1 year ago

  • Posted a reply to "'One Click Backup - Download database backup'", on the site WordPress Support Forums:
    OK, that's what I would have expected. I'll go through the exercise again and report…

    1 year ago

  • Created a topic, 'One Click Backup - Download database backup', on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Great plugin!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "BackWPup 3.0.12 Security Vulnerability Notification (XSS)", on the site WordPress Support Forums:
    Be nice to hear from one of the developers on this. At least a comment…

    2 years ago

  • Posted a reply to "PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks froginapuddle According to my CP there was plenty of space, but anything is possible.…

    2 years ago

  • Created a topic, PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Multiple Custom Post Types Select, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddThis] Some buttons missing in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Hi srijith.v - did a bit more poking around and it was a css problem…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddThis] Some buttons missing in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks srijith.v - emailing url

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: AddThis] Some buttons missing in IE8, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Ultimate TinyMCE] hide this message redirect problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Josh, you're a legend :)

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Ultimate TinyMCE] hide this message redirect problem, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Responsive Select Menu] Triggered by Lightbox, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: StatPress Visitors] Newest version disables javascript in plugin page", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, its also affecting some functions on post edit pages - word count not working,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Third Column] broken in 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    +1 for a fix Thanks for your work

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Category Post List Widget] deregister styles", on the site WordPress Support Forums:
    OK worked it out - this removes all styles except the base style (thus removing…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Category Post List Widget] deregister styles, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Login Logger] Like this plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Why can I not add photos from media library to a gallery?", on the site WordPress Support Forums:
    @marcusgrip You've probably worked this out by now but anyway it may be helpful for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Elbee Elgee and All in One SEO", on the site WordPress Support Forums:
    ZaMoose - that solved it :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "Elbee Elgee and All in One SEO", on the site WordPress Support Forums:
    No & same behavior with no plugins active

    3 years ago

  • Posted a reply to "Elbee Elgee and All in One SEO", on the site WordPress Support Forums:
    I get the blank page result with an unsuccessful search when running 1.3.6-beta4 on my…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Elbee Elgee and All in One SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry ZaMoose, should have been more specific - just not seeing your 404 template on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Elbee Elgee and All in One SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ZaMoose - no claims to an exhaustive testing but seems to be working as…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Elbee Elgee and All in One SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the file: http://code.google.com/p/thematic/source/browse/trunk/library/extensions/header-extensions.php although what I was suggesting with the snippet above is to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Elbee Elgee and All in One SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your response and your work on this theme ZaMoose :)

    3 years ago

  • Created a topic, Elbee Elgee and All in One SEO, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Jayj Quicktag] Enhancements", on the site WordPress Support Forums:
    Nice work :)

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jayj Quicktag] Enhancements, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Pretty permalinks for custom post type archives", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks YouON

    3 years ago

  • Posted a reply to "Pretty permalinks for custom post type archives", on the site WordPress Support Forums:
    Ah - good skills YouON! Should have thought of trying that :) No, can't see…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Pretty permalinks for custom post type archives", on the site WordPress Support Forums:
    Update: tracked down a link in the CPT post footer generated by the theme with…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Pretty permalinks for custom post type archives", on the site WordPress Support Forums:
    Hi YouON, I'm only using the mysite/mycustomposttype URLs for any links, however for some reason…

    3 years ago

  • Favicon by RealFaviconGenerator