WordPress.org

Profiles

bnther

Profile picture of bnther
  • Member Since: April 13th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "wp_head puts margin on my page", on the site WordPress Support Forums:
    There is a plug-in that I found that removes this -- Global Hide/Remove Admin Bar…

    4 years ago

  • Posted a reply to "wp_head puts margin on my page", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having the same issue with Chrome. Unfortunately, when I added the <?php…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hacked -- WordPress or Host??", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for your help. I greatly appreciate it!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hacked -- WordPress or Host??", on the site WordPress Support Forums:
    That's what I was thinking. GRRRR!!! These idiots from JustHost are smokin crack. Just out…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hacked -- WordPress or Host??", on the site WordPress Support Forums:
    Samuel B Thanks for the reply. Is it even possible to change the index.php from…

    4 years ago

  • Created a topic, Hacked -- WordPress or Host??, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Displaying only specific pages in the nav bar", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome!! Many thanks for that :)

    4 years ago

  • Created a topic, Displaying only specific pages in the nav bar, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "safari & chrome loose nav position", on the site WordPress Support Forums:
    pcgrejaldo, Thanks for the response. That fixed it :) I have to admit that I'm…

    5 years ago

  • Created a topic, safari & chrome loose nav position, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, ascending menu array, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Loosing my centering in IE only", on the site WordPress Support Forums:
    Joseph OMG! That's it! I can't hard believe that. Even though it was commented out.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Loosing my centering in IE only", on the site WordPress Support Forums:
    t-p Thanks for the reply : ) I turned off the plugin (lightbox) and switched…

    5 years ago

  • Created a topic, Loosing my centering in IE only, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Navigation question", on the site WordPress Support Forums:
    This is making no sense to me. I've got the custom menus setup and running.…

    5 years ago

  • Created a topic, Navigation question, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Display the sub-category of a category that I'm not on", on the site WordPress Support Forums:
    Still working on this dang thing! You can see the website here: http://gtworkspace.com/otsego/home If you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Display the sub-category of a category that I'm not on", on the site WordPress Support Forums:
    I've shortened the code down a little to this: <?php wp_list_categories('child_of=5'); ?> This is putting…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Display the sub-category of a category that I'm not on", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to be working: <?php wp_list_categories('orderby=id&show_count=0&use_desc_for_title=0&child_of=5'); ?> (The number 5 is the id of…

    5 years ago

  • Created a topic, Display the sub-category of a category that I'm not on, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "creating a wiget for a custom theme", on the site WordPress Support Forums:
    alchymyth Thanks for the reply. I didn't know about the functions.php. I looked at the…

    5 years ago

  • Created a topic, creating a wiget for a custom theme, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "nav button images", on the site WordPress Support Forums:
    RoseAppleMedia Thank you for that. I've been running into this type of issue (where the…

    5 years ago

  • Created a topic, nav button images, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Podcast is more than 8 megs, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "How do you call .js that are in the plugin folder", on the site WordPress Support Forums:
    Micah, Thanks for the reply. <?php bloginfo('url'); ?> was exactly what I was looking for.…

    5 years ago

  • Created a topic, How do you call .js that are in the plugin folder, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Lightbox 2] How to get lightbox 2 to work on WP3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    I went to your website (nice) and I see that you got it working. What…

    5 years ago

  • Posted a reply to "SWF Flash Banner Install", on the site WordPress Support Forums:
    Got it! Just use Kimili...works great : )

    5 years ago

  • Posted a reply to "SWF Flash Banner Install", on the site WordPress Support Forums:
    There's got to be something else that is needed. I'm using the <?php bloginfo('url') ?>/yourmovie.swf…

    5 years ago

  • Posted a reply to "SWF Flash Banner Install", on the site WordPress Support Forums:
    I got the root figured out. He's referring to the root directory on my host...sometimes…

    5 years ago

  • Posted a reply to "SWF Flash Banner Install", on the site WordPress Support Forums:
    I think richard.calahan is onto something. I understand ?php bloginfo('/yourmovie.swf.') ?> What I don't understand…

    5 years ago

  • Created a topic, installing a .swf -- a link question, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "margin:auto doesn't work on IE after upload", on the site WordPress Support Forums:
    Don't know how or why, but it's working now. I'm sure that one will come…

    5 years ago

  • Posted a reply to "margin:auto doesn't work on IE after upload", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried using the same CSS style sheet for a static page and it…

    5 years ago

  • Posted a reply to "margin:auto doesn't work on IE after upload", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply Lawliet89 I hadn't heard that about the doctype. I took it…

    5 years ago

  • Created a topic, margin:auto doesn't work on IE after upload, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "can't establish a connection to the server at localhost", on the site WordPress Support Forums:
    esmi OMG! What an incredibly painful process that was. Thank you for the link. That's…

    5 years ago

  • Posted a reply to "can't establish a connection to the server at localhost", on the site WordPress Support Forums:
    songdogtech Thank you or the reply. This is my link for the header page. <link…

    5 years ago

  • Created a topic, can't establish a connection to the server at localhost, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Moved from desktop to online -- localhost?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Can't get a link to post", on the site WordPress Support Forums:
    post_name() is a no-go. It's still doing the same thing it always has. It was…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Can't get a link to post", on the site WordPress Support Forums:
    hiji Thanks for the reply. I did have the anchor tag in there, you just…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Can't get a link to post", on the site WordPress Support Forums:
    I generated links from a query and when I'm hovering over them, I can see…

    5 years ago

  • Created a topic, Can't get a link to post, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Is there developer support?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, undefined function get_content()?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Links not pulling up posts", on the site WordPress Support Forums:
    I'm going to retract that last post. When I hover over the link, it will…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Links not pulling up posts", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure but it might not be a code issue. When I go to…

    5 years ago

  • Created a topic, Links not pulling up posts, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago