Profiles

  • Member Since: May 29th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, Blank Page Loads When Editing/Creating Page After 6.4.1 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Since updating to WP 6.4.1, when you try to edit a pag…

  • Posted a reply to Blank page showing when attempting to edit post, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue on one site, after updating to WP 6.4

  • Posted a reply to Whitescreen When trying to create a new Post, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue. Only on one site. Other sites are fine. This was after updating to…

  • Posted a reply to Uncaught error: You tried to opt-in to unstable API:s, on the site WordPress.org Forums:
    I am also having this issue on a site. Another site with the same configuration…

  • Created a topic, Responsive Support, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin is effective. Responsive support.

  • Posted a reply to URLs Display Content even with Infinite Trailing Slashes, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, this corrects the issue. This will be implemented in future updates? Thanks.

  • Posted a reply to URLs Display Content even with Infinite Trailing Slashes, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

  • Created a topic, URLs Display Content even with Infinite Trailing Slashes, on the site WordPress.org Forums:
    We have found that when the WP Fastest Cache plugin is…

  • Posted a reply to After Update to ver 14 my site is not Accessible, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @devnihil. I did just find this was a PHP memory error. Apparently this…

  • Posted a reply to After Update to ver 14 my site is not Accessible, on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil I also have this error on several sites after updating to 14.0.4. v13.5 works.…

  • Created a topic, “experiencing technical difficulties” Smart Slider 3, on the site WordPress.org Forums:
    I have a paid version of this plugin on one site, and …

  • Posted a reply to WordPress error: The site is experiencing technical difficulties…, on the site WordPress.org Forums:
    FWIW, I have this same error, though Smart Slider 3 seems to be the problem.…