WordPress.org

Profiles

bluebearmedia

Profile picture of bluebearmedia
  • Member Since: September 11th, 2013
  • @bluebearmedia on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Fatal error: Unknown: Failed opening required", on the site WordPress Support Forums:
    Why would all domains be on the same webroot in the first place? Isn't that…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Accessing Paid Support for my client?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Tim - I'll see if I can get their WF user/pass credentials....

    5 days ago

  • Created a topic, Accessing Paid Support for my client?, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Downgrade "Critical" label for plugin updates?", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe just not reporting whether it's "critical" or not - but simply advising the user…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Downgrade "Critical" label for plugin updates?", on the site WordPress Support Forums:
    I agree 100%. I just noticed that myself this morning with the AnimateIt plug-in. It's…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Unsubscribed List is an admin nightmare now.", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect - thank you! I needed to be sure emptying the table manually would not…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Unsubscribed List is an admin nightmare now.", on the site WordPress Support Forums:
    Some assistance would be greatly appreciated - my clients have over 500 people in their…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "manually blocked IP's aren't actually being blocked", on the site WordPress Support Forums:
    The behavior WordFence has implemented makes perfect sense, in my opinion. If you want it…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Unsubscribed List is an admin nightmare now., on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "xmlrpc.php access as "test" user", on the site WordPress Support Forums:
    Try adding the following to your htaccess file in your public root to block xmlrpc…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "/xmlrpc.php attack and strange "word fence_logHuman=1&hid+..." activity.", on the site WordPress Support Forums:
    I've been seeing these "?wordfence_logHuman..." entries in the logs of all my sites using Wordfence…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    At no point were any of my posts here "arrogant" in any way. I didn't…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    Seriously? Are you well?? I'm simply trying to get to the bottom of a bug!…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but this exchange was not in any way helpful.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    I AM a developer... I'm trying to fix what is clearly a bug in the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "xmlrpc.php", on the site WordPress Support Forums:
    They're likely just "pokes" to see if there's any site response. If you don't need…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe, but that's a problem as I've made significant customizations in the child theme that…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    I've confirmed - it's the page width setting of the first post in a search…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    I will try and setup a test case on another site, however, I don't believe…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    EDIT: Seems something in the theme layout is causing the page width to be forced…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, the site under development on the staging server that exhibits the issue is currently…

    2 months ago

  • Created a topic, Search Results page - width weirdness with posts having mixed widths, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Firewall not enabling with PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    Sent with email followup!

    2 months ago

  • Posted a reply to "Firewall not enabling with PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    TYPO That's the ONLY difference. The address in the WP General Settings is http://theVPS.com/~accountname/wp/

    2 months ago

  • Posted a reply to "Firewall not enabling with PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    The only difference between the other sites and these problematic ones, is that for these…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Firewall not enabling with PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    All the sites are completely independent of each other - they have their own separate…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Firewall not enabling with PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry - I was answering your question "Am I correct...?} - as in "no, all…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Firewall not enabling with PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, all the others are in a subdir, too - which is why I was…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Firewall not enabling with PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    FOLLOW-UP: not sure if it's relevant, but in both those cases, the WF firewall config…

    3 months ago

  • Created a topic, Firewall not enabling with PHP error, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Evolve 3.3.0 with IE 11 - Roboto font issue", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved - firewall issue.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Evolve 3.3.0 with IE 11 - Roboto font issue", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry - I should have clarified further... it's occurring in IE 11 but only for…

    3 months ago

  • Created a topic, Evolve 3.3.0 with IE 11 - Roboto font issue, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Wordfence and pre 4.5.2 WordPress Plupload vulnerability", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks jayarjo!

    3 months ago

  • Created a topic, Wordfence and pre 4.5.2 WordPress Plupload vulnerability, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to temporary block an IP address?", on the site WordPress Support Forums:
    Use the Blocked IPs section in the WordFence sidebar menu to manage Blocked IPs.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Downgrade premium key for a staging server", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect, thanks!

    3 months ago

  • Created a topic, Downgrade premium key for a staging server, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Live Traffic not working v6.1.3", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have either of those plug-ins on my test site...

    3 months ago

  • Posted a reply to "Live Traffic not working v6.1.3", on the site WordPress Support Forums:
    Brian - I sent the diagnostics.... note that now it WP 4.4.2 with WF 6.1.3…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Live Traffic not working v6.1.3", on the site WordPress Support Forums:
    I did go through the disable plug process when I was seeing the failure on…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Point release 6.1.3 out now - Update when you are able", on the site WordPress Support Forums:
    Just as a follow-up... I reverted the site back to WordPress 4.4.2 and the blank…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Live Traffic not working v6.1.3", on the site WordPress Support Forums:
    I reverted back to WordPress 4.4.2 and that corrected the problem. So from this I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Point release 6.1.3 out now - Update when you are able", on the site WordPress Support Forums:
    Live traffic not working after updating to 6.1.3. I'm on WordPress 4.5...

    3 months ago

  • Posted a reply to "Live Traffic not working v6.1.3", on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same issue... rolling back changed nothing... no live traffic. As a…

    3 months ago

  • Created a topic, Apostrophe in email address = syntax error.... no it's not!, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to disable text indenting when hovering on links?", on the site WordPress Support Forums:
    Dammit - was a simple padding!?!?! Thanks - I guess I couldn't see the forest…

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to disable text indenting when hovering on links?", on the site WordPress Support Forums:
    Here's a sample from a site I'd done a while back... hover over any of…

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to disable text indenting when hovering on links?", on the site WordPress Support Forums:
    No... even with the menu rollover effect disabled, LINKS in the content area physically shift…

    3 months ago

  • Created a topic, How to disable text indenting when hovering on links?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago