WordPress.org

Profiles

bill1229@wwmgmt.org

Profile picture of bill1229@wwmgmt.org
  • Member Since: November 5th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "known threats", on the site WordPress Support Forums:
    All is good,,,thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to "known threats", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE...I can see now that all you have to do is look at each file…

    5 months ago

  • Created a topic, known threats, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin for a widget with a drop down menu list, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Ckeditor Plugin not working with wordpress 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    I just found the same problem...had to turn off. Is there another and better editor…

    11 months ago

  • Created a topic, make this have a drop down, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does not work with ckeditor", on the site WordPress Support Forums:
    Hey the Ultimate-tinymce works just great....will start using it for all my sites. It actually…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nextgen Gallery integration", on the site WordPress Support Forums:
    Nope does not fix it

    2 years ago

  • Created a topic, Does not work with ckeditor, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, how to remove or hide the link in the upper left to activate a slideshow, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, how to define a page as only viewable by members, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Does not run the slideshow in IE9", on the site WordPress Support Forums:
    Do not know the problems with IE9 but after upgrading to IE10 all works just…

    2 years ago

  • Created a topic, Does not run the slideshow in IE9, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Slide not proper size and not displaying correctly", on the site WordPress Support Forums:
    I can not seem to find a fix around what seems to be a simple…

    2 years ago