WordPress.org

Profiles

bikeman123

  • Member Since: January 14th, 2010
  • @bikeman123 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, 2 rows?, on the site WordPress.org Forums:
    How do I get carousel with 2 rows like at https://ww…

    1 week ago

  • Created a topic, Woocommerce?, on the site WordPress.org Forums:
    There doesn't seem to be any mechanism to edit the tit…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Backup schedule wrong, on the site WordPress.org Forums:
    You don't seem to want to answer my question and I've had no response to…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Backup schedule wrong, on the site WordPress.org Forums:
    I know, I only deleted the row to try and reset the schedule. Please tell…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Backup schedule wrong, on the site WordPress.org Forums:
    I've found the data in table wp_options and deleted them. Does the plugin write anything…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Content disappearing from tabs again, on the site WordPress.org Forums:
    Mine too, latest version of plugin and WP core. It's a bit worrying that the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Backup schedule wrong, on the site WordPress.org Forums:
    I've looked at the database and I can't find anything, what table are you storing…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Backup schedule wrong, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have raised a support ticket but can you explain a little how the…

    4 weeks ago

  • Created a topic, plugin keeps deactivating, on the site WordPress.org Forums:
    On one of my sites this plugin can be activated and wo…

    1 month ago

  • Posted a reply to Backup schedule wrong, on the site WordPress.org Forums:
    I've now also noticed that unchecking schedule also has no effect and I still get…

    1 month ago

  • Created a topic, Backup schedule wrong, on the site WordPress.org Forums:
    My backup schedule is set to weekly but backup is runn…

    1 month ago

  • Created a topic, Cant open .zip, on the site WordPress.org Forums:
    Windows 10 is unable to extract the backup.zip Please…

    1 month ago

  • Posted a reply to FS Contact form being used by spammers, on the site WordPress.org Forums:
    Recaptcha option didn;t make any difference, they continued to submit the form every minute. I've…

    1 month ago

  • Posted a reply to FS Contact form being used by spammers, on the site WordPress.org Forums:
    If they are using humans why would they try hundreds of times if they haven't…

    1 month ago

  • Posted a reply to FS Contact form being used by spammers, on the site WordPress.org Forums:
    I can see that a human spammer could be used to bypass the captcha but…

    1 month ago

  • Created a topic, path to php code?, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to include php code with a php include &lt…

    1 month ago

  • Created a topic, FS Contact form being used by spammers, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using FS Contact form for some time with c…

    1 month ago

  • Created a topic, No woocommerce order icon on menu, on the site WordPress.org Forums:
    When there is a notification such as a comment or a pl…

    1 month ago

  • Created a topic, Moderation notifications bug, on the site WordPress.org Forums:
    I have noticed that moderation notifications for comme…

    1 month ago

  • Created a topic, No touch support, on the site WordPress.org Forums:
    I'm Using the Nivo slideshow. Just noticed that touch …

    3 months ago

  • Posted a reply to Conditional content in Woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    It is my own theme.

    5 months ago

  • Created a topic, Conditional content in Woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    HI, I have the following code in my woocommerce theme:…

    5 months ago

  • Posted a reply to testimonial_grid > random_testimonial, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to Image Crop Not Working Properly In Ajax Editor, on the site WordPress.org Forums:
    I also have this problem on both localhost(xampp) and my webhost (1and1).

    5 months ago

  • Created a topic, testimonial_grid > random_testimonial, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, What is the shortcode to display random testimoni…

    5 months ago

  • Created a topic, Comments urls, on the site WordPress.org Forums:
    Just used wordpress importer to migrate posts to a new…

    6 months ago

  • Created a topic, Duplicate folders and missing content, on the site WordPress.org Forums:
    In media+ some of the folders are duplicated. In one …

    6 months ago

  • Posted a reply to Itemprop error, on the site WordPress Support Forums:
    where is the schema.org setting?

    7 months ago

  • Created a topic, Banner not showing - what doe plugin look for in theme?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to editor adds   between words, on the site WordPress Support Forums:
    Yes I am using paste as text

    7 months ago

  • Created a topic, editor adds   between words, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Woocomerce themeing, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, woocommerce storefront theme layouts, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Nivo slider caption links, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, yes I've already gone the html route but it's not a very client friendly…

    9 months ago

  • Created a topic, Nivo slider caption links, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to nivo slider image links, on the site WordPress Support Forums:
    I've fixed this now. Sorry I can't remember how.

    10 months ago

  • Posted a reply to conflict with other plugins, on the site WordPress Support Forums:
    Just realised that my problem is actually with NextGEN Gallery Media Library Addon so closing…

    10 months ago

  • Created a topic, This plug in now conflicts with activating othe roplugins, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to conflict with other plugins, on the site WordPress Support Forums:
    ok so anticipating that the response was going to be 'upgrade', I have upgraded wp…

    10 months ago

  • Created a topic, conflict with other plugins, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Cant re-activate seo plugin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Site still displays feed in maintenance mode, on the site WordPress Support Forums:
    Came across your post following having another maintenance plugin stop working. I assume that wordpress…

    10 months ago

  • Created a topic, NO LONGER WORKS, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, nivo slider image links, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Editor adding   between words, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, jquery strict mode breaks bootstrap menus, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Incomplete instructions for this plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to xampp upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reponse. In phpmyadmin I can still see the databases and table content.…

    1 year ago

  • Created a topic, xampp upgrade, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, user role editor and custom fields, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago