WordPress.org

Profiles

bibbli

Profile picture of bibbli
  • Member Since: October 1st, 2013
  • @bibbli on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Always a gap at the top of my blog page but not on any other, on the site WordPress Support Forums:
    This worked using a twentysixteen child theme rather than deleting the native .css file: @media…

    6 months ago

  • Created a topic, The go-to gallery tool, and great support as well., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, automatic watermarking, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to PHP error, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for solving this. In case someone experiences the same problem, an 'index.html' file…

    1 year ago

  • Posted a reply to PHP error, on the site WordPress Support Forums:
    Just sent a bug report. Thank you. -BB

    1 year ago

  • Created a topic, Is watermarking possible?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to output of post classes using apply_filters, on the site WordPress Support Forums:
    The join() method worked beautifully! Thanks so much! What a thrill to get that to…

    3 years ago

  • Posted a reply to output of post classes using apply_filters, on the site WordPress Support Forums:
    I'm hell bent to solve this...I'm terrible at this (b/c I'm a noob) but I'm…

    3 years ago

  • Posted a reply to output of post classes using apply_filters, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks...below is the unaltered script excerpt. I would definitely like to return the value of…

    3 years ago

  • Posted a reply to output of post classes using apply_filters, on the site WordPress Support Forums:
    Do I need a function to hook into the classes the above script makes?

    3 years ago

  • Posted a reply to output of post classes using apply_filters, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks so much for your generous response. I think I wasn't perfectly clear...the first…

    3 years ago

  • Created a topic, output of post classes using apply_filters, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem showing images, on the site WordPress Support Forums:
    It was a bad/disagreeable featured image. Sorry for the bother!

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem showing images, on the site WordPress Support Forums:
    Hi...thank you for the great plugin. I experienced a similar problem: not showing a thumbnail…

    3 years ago

  • Posted a reply to WP image quality and workflow (use save for web?), on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! BTW, meant to say "minimize load time". I'm really surprised there isn't more about…

    3 years ago

  • Created a topic, WP image quality and workflow (use save for web?), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Suddenly can't see images on LAN (the rest: OK), on the site WordPress Support Forums:
    Ha! I solved it. Somehow permissions to my root wordpress folder were changed to deny…

    3 years ago

  • Created a topic, Suddenly can't see images on LAN (the rest: OK), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago