WordPress.org

Profiles

Bettinaba

Profile picture of Bettinaba
  • Member Since: August 11th, 2013
  • @bettinaba on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Shortlinks fail, on the site WordPress.org Forums:
    HI! I think the shortlinks is a Jetpack feature. I disconnected and reconnected Jetpack and…

    1 month ago

  • Created a topic, Shortlinks fail, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I am not sure if this is a template, multisite or …

    1 month ago

  • Posted a reply to The slider arrows and hoevring title effect on blogpost do not show up, on the site WordPress.org Forums:
    You are really amazing. Thanks!

    1 month ago

  • Posted a reply to The slider arrows and hoevring title effect on blogpost do not show up, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I have purged the code now. I think it works. Look at http://swimalong.dk site…

    1 month ago

  • Posted a reply to The slider arrows and hoevring title effect on blogpost do not show up, on the site WordPress.org Forums:
    I work with http://swimalong.se/ for the moment. I restored your code right now :)

    1 month ago

  • Posted a reply to The slider arrows and hoevring title effect on blogpost do not show up, on the site WordPress.org Forums:
    But I cannot get the code to work properly. I have tried different @media tonight…

    1 month ago

  • Posted a reply to The slider arrows and hoevring title effect on blogpost do not show up, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @siobhyb :) You are a true gift to a poor "wordpresser"

    1 month ago

  • Posted a reply to The slider arrows and hoevring title effect on blogpost do not show up, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again :) The code .main-navigation { max-width: 75%; } has an implication on mobiles.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Howto: Domain Mapping without a Plugin – Instructions, on the site WordPress.org Forums:
    No it wasn't a good solution. I have lost access to the root of my…

    2 months ago

  • Posted a reply to Howto: Domain Mapping without a Plugin – Instructions, on the site WordPress.org Forums:
    @wanderingonion _ I have absoluetly no idea. I am a WordPress newbie. I sat all…

    2 months ago

  • Posted a reply to Howto: Domain Mapping without a Plugin – Instructions, on the site WordPress.org Forums:
    For the moment I have one multisite with three subsites. All where defines as subsites…

    2 months ago

  • Posted a reply to Howto: Domain Mapping without a Plugin – Instructions, on the site WordPress.org Forums:
    I changed this in wp_config and it seemt to work define('SUBDOMAIN_INSTALL', true); to this define('SUBDOMAIN_INSTALL',…

    2 months ago

  • Posted a reply to Howto: Domain Mapping without a Plugin – Instructions, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I habve struggled with my own multisite network this weekend, I did as in…

    2 months ago

  • Posted a reply to Is deainstalling multisite and then map domainname or use a plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    I decided to keep my multisite installation but had to move it (or rather install…

    2 months ago

  • Posted a reply to Thumbnail images on startpage too small on posts after import, on the site WordPress.org Forums:
    If I create a new blog, add the theme and THEN do the import the…

    2 months ago

  • Created a topic, Thumbnail images on startpage too small on posts after import, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I must move my multisite to the root calalogue (i…

    2 months ago

  • Created a topic, Is deainstalling multisite and then map domainname or use a plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I have a multissite I need to map new domainnames…

    2 months ago

  • Posted a reply to The slider arrows and hoevring title effect on blogpost do not show up, on the site WordPress.org Forums:
    just providing my tags here with this update

    2 months ago

  • Created a topic, The slider arrows and hoevring title effect on blogpost do not show up, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I am supposed to launch a Pictorico multisite s…

    2 months ago

  • Created a topic, Featured content do not show up right, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I have problem with featured content on my startp…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to find landguage specific roots at the server, on the site WordPress Support Forums:
    I am confused....the background image for one site is body.custom-background { background-image: url("http://domain.com/Home/wp-content/uploads/sites/5/2013/09/hav8b.jpg"); } At…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to find landguage specific roots at the server, on the site WordPress Support Forums:
    I think I have local style sheets (without my interference) since I cannot make my…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to find landguage specific roots at the server, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ipstenu :) Where do I find the local stylesheets then? (my real issue)

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to find landguage specific roots at the server, on the site WordPress Support Forums:
    Forgot - my sites are installed like this: http://domainname/Home - the swedish site http://domainname/Home/english http://domainname/Home/german…

    3 years ago

  • Created a topic, Unable to find landguage specific roots at the server, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Want only ONE media gallery, on the site WordPress Support Forums:
    OK! Thanks! I have to try once more to remove that plugin. I get remaining…

    3 years ago

  • Created a topic, Want only ONE media gallery, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Want ONE media gallery only, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago