WordPress.org

Profiles

bensontel2

Profile picture of bensontel2
  • Member Since: April 8th, 2005
  • @bensontel2 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Unsubscribe button?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Broken header image link Only on categories, on the site WordPress Support Forums:
    Deleting the cache wasn't enough. I had to turn caching off in WP Super Cache…

    4 months ago

  • Created a topic, Broken header image link Only on categories, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to How can I stop the header banner from being active?., on the site WordPress Support Forums:
    No replies in two weeks. Could use some help with this one, please.

    6 months ago

  • Created a topic, How can I stop the header banner from being active?., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Same font looks different on same page, on the site WordPress Support Forums:
    The default h tag styles weren't working, but when I created custom selectors and checked…

    7 months ago

  • Created a topic, Saves a lot tears, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to how to change h1-h6 in my twentysixteen-child theme?, on the site WordPress Support Forums:
    Used Easy Google Fonts plugin in the parent theme instead.

    7 months ago

  • Created a topic, Same font looks different on same page, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, how to change h1-h6 in my twentysixteen-child theme?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, RSS Link not working in Edge (only), on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Redirects don't appear to be working, on the site WordPress Support Forums:
    I see what I did wrong! I put the whole URL in the link to…

    9 months ago

  • Posted a reply to Redirects don't appear to be working, on the site WordPress Support Forums:
    Mike Selander, Thanks. The WordPress address (URL) and the Site Address (URL) are correct http…

    9 months ago

  • Posted a reply to Redirects don't appear to be working, on the site WordPress Support Forums:
    same here. Installed this March 6 http://christopherrichards.com/the-slow-zone should redirect to http://christopherrichards.com/slow-down-get-smart/#the-slow-zone but it doesn't

    9 months ago

  • Posted a reply to Center the header text?, on the site WordPress Support Forums:
    It worked perfectly. Thank you! slowdownnow.org

    10 months ago

  • Posted a reply to How to load Google font locally?, on the site WordPress Support Forums:
    Marking this as resolved, because I'm going to live with the default option.

    10 months ago

  • Created a topic, How to load Google font locally?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Center the header text?, on the site WordPress Support Forums:
    Left-align header texts looks like a standard feature of the theme. I just want to…

    10 months ago

  • Posted a reply to Center the header text?, on the site WordPress Support Forums:
    http://businessbookghostwriter.xyz/

    10 months ago

  • Created a topic, Center the header text?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Menu doesn't work in Asus browser on some sites, on the site WordPress Support Forums:
    Answered my own questions. Forgot to update the actual Syntax theme. Hope this helps someone…

    1 year ago

  • Created a topic, Menu doesn't work in Asus browser on some sites, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Six stars!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the workaround.

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Found this: https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/oXILHkVG75M So paging down to the solution, it looks like the theme could…

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for hanging in there. The sample page looks better but not perfect. The type…

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Sadly, the type only looks good at 110% and above and breaks up at…

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Here is the screen shot. I'm comparing how it looks in FF and Chrome. Thanks…

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Kathryn, Thank you so much. I'll tryout all of your suggestions as soon as I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    I checked the demo Syntax theme on another computer in Chrome and the same type…

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    This looks like some problem between Google Fonts and Chrome, but I don't know much.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    I'm using a child theme, but the same type issue happens when I switch back…

    3 years ago

  • Created a topic, Type broken in Chrome after 3.9 upgrade, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Images will not display correct size, on the site WordPress Support Forums:
    I removed this from style.css. /*article .the-content img { width: 100%; height: auto;This was preventing…

    3 years ago

  • Created a topic, Images will not display correct size, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Home page +1 missing. What happened?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get rid of default links back to devloper?, on the site WordPress Support Forums:
    I removed the link in the text area of the page and that seemed to…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get rid of default links back to devloper?, on the site WordPress Support Forums:
    Sadly, that didn't work.

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get rid of default links back to devloper?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, buzztone, I'll remove the plugin and reinstall.

    3 years ago

  • Created a topic, How to get rid of default links back to devloper?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Trackback not showing possibly user error (me), on the site WordPress Support Forums:
    Apparently, I did the right thing. It's now working. Clear in California

    10 years ago

  • Created a topic, Trackback not showing possibly user error (me), on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Created a topic, Feeds behaving badly. Please help, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Monitor Clicks on Links?, on the site WordPress Support Forums:
    I couldn't get that plugin to work. It might be a plug in but I…

    11 years ago

  • Posted a reply to Static section at top to contain text and links, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks alpaoide, I want the static content to appear at the top underneath the banner…

    11 years ago

  • Created a topic, Static section at top to contain text and links, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Created a topic, Monitor Clicks on Links?, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to How to add Adsense Code to WP 2.0?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your quick reply. I thought I would ask here first before getting the…

    11 years ago

  • Created a topic, How to add Adsense Code to WP 2.0?, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago