Profiles

  • Member Since: July 15th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, Perfect tool for automated New Post notifications, on the site WordPress.org Forums:
    We use this plugin for notifying our paid email subscr…

  • Created a topic, Show only the content BEFORE Read More Tag in emails?, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to create an Email Automation where New Po…

  • Created a topic, Change size of font in button, on the site WordPress.org Forums:
    How do you change the size of the font in the button? …

  • Posted a reply to Update Billing Info not working with Stripe, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, Kim. I applied the automatic update and the issue is resolved. Cheers!

  • Posted a reply to Update Billing Info not working with Stripe, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Kim. I tried to implement the fix but it did not work. It is…

  • Posted a reply to Update Billing Info not working with Stripe, on the site WordPress.org Forums:
    HEllo @kimwhite, Thanks for the link, but I am not using that specific plugin. For…

  • Posted a reply to Update Billing Info not working with Stripe, on the site WordPress.org Forums:
    Looking further into the issue from Stripe, it seems my website is not passing the…

  • Created a topic, Update Billing Info not working with Stripe, on the site WordPress.org Forums:
    Update Billing Information is no longer working on my …

  • Posted a reply to Works ONLY when logged in., on the site WordPress.org Forums:
    From my experience with the plugin, if you are seeing flashes of the dark mode,…

  • Posted a reply to Latest update breaks color GUIs on my backend, on the site WordPress.org Forums:
    Hello thanks for the reply. Sorry I should have been more specific about my issue.…

  • Created a topic, Latest update breaks color GUIs on my backend, on the site WordPress.org Forums:
    I found two instances on my site where color GUI's are…

  • Posted a reply to WP Dark Mode Breaks WordPress Appearance -> Customize, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Took me a while to track down what was wrong with the Customize GUI…