WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 26th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Listing Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Where can I send you login info?

    2 months ago

  • Posted a reply to Listing Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Can you set the weight in the plugin? If so I can't find it

    2 months ago

  • Created a topic, Listing Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I have been working on this for three days!! I have go…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add Images To Gallery Button Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Thank You, I'd really appreciate that!

    2 months ago

  • Posted a reply to Add Images To Gallery Button Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Due to equipment failure I'm currently using Firefox 52 and Windows XP which have both…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add Images To Gallery Button Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    With Age Gate Deactivated. Still doesn't work. JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1 load-scripts.php:8:542 SyntaxError:…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add Images To Gallery Button Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    SyntaxError: missing : after property id media-views.min.js:2:8581 TypeError: wp.media.view.settings is undefined[Learn More] media-editor.min.js:1:5137 TypeError: wp.media.view.settings…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add Images To Gallery Button Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it shows the modal, it just doesn't do anything when you click on it.…

    2 months ago

  • Created a topic, Add Images To Gallery Button Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I can no longer make new galleries because I'm unable …

    2 months ago

  • Created a topic, Update gets stuck at 0%, on the site WordPress.org Forums:
    Update gets stuck at 0% but some media is successfully…

    3 months ago

  • Posted a reply to Update gets stuck at 0% but media is successfully transferred to media library, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same issue except mine is just images...Any help Greatly Appreciated WordPress 5.3.2…

    3 months ago

  • Posted a reply to Database Help, on the site WordPress.org Forums:
    I have two different WordPress installations sharing a database and need the members info to…

    3 months ago

  • Created a topic, Database Help, on the site WordPress.org Forums:
    I have a subdomain that is sharing a database with the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working correctly since upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    How do I send you login information for my site?

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working correctly since upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    I believe there is a conflict with the following plugin ARMember - Complete Membership Plugin…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working correctly since upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    My menu cuts off about ten items at the bottom of the menu and the…

    4 months ago

  • Created a topic, Not working correctly since upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Since the upgrade my menu is not showing all items and…

    4 months ago

  • Created a topic, Unable To Reauthorize Tumblr, on the site WordPress.org Forums:
    When I Try To Reauthorize Tumblr I get Oops Something …

    11 months ago

  • Posted a reply to Update Error, on the site WordPress.org Forums:
    That Worked! Thank You

    11 months ago

  • Created a topic, Update Error, on the site WordPress.org Forums:
    I tried updating to the most recent version and receiv…

    11 months ago

  • Created a topic, Error: Invalid Scopes, on the site WordPress.org Forums:
    I setup my Facebook App and when I try to Authorize I …

    12 months ago

  • Created a topic, Not Posting Custom Post Type To Twitter, on the site WordPress.org Forums:
    I've made 4 posts to twitter and the logs say the post…

    12 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I would definitely recommend this product. Quality cod…

    12 months ago

  • Posted a reply to Have continually Authorize Account, on the site WordPress.org Forums:
    Now I can't get it to work at all!!

    12 months ago

  • Created a topic, Have continually Authorize Account, on the site WordPress.org Forums:
    I add username and password generate access token and …

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing Thumbnails, on the site WordPress.org Forums:
    Any Help Would Be Greatly Appreciated!!!!!!! I'm missing the 60 x 60 images in admin

    1 year ago

  • Posted a reply to Version 5.4.1 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I had things the exact way they are now and it worked fine. It worked…

    1 year ago

  • Posted a reply to Where Do I find The Maximum Post Size Setting, on the site WordPress.org Forums:
    I found a different plugin

    1 year ago

  • Posted a reply to Version 5.4.1 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I have no plugins for hotlinking, that was not in my .htaccess file. So what…

    1 year ago

  • Posted a reply to Version 5.4.1 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Now it either works fine for all networks or it can't post to any and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Where Do I find The Maximum Post Size Setting, on the site WordPress.org Forums:
    Your Support Sucks!!!

    1 year ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Blog2Social: Social Media Auto Post & Scheduler] Version 5.4.1 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Now it’s working intermittently. What Do I Do? It’s becoming quite annoying.

    1 year ago

  • Posted a reply to [MailPoet - emails and newsletters in WordPress] Where Do I find The Maximum Post Size Setting, on the site WordPress.org Forums:
    I need to change or completely remove the 1320px images now!!

    1 year ago

  • Created a topic, [MailPoet - emails and newsletters in WordPress] Where Do I find The Maximum Post Size Setting, on the site WordPress.org Forums:
    I need to know where I can change the maximum post siz…

    1 year ago

  • Posted a reply to Version 5.4.1 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    It didn’t do this until I updated to latest version!

    1 year ago

  • Created a topic, [Blog2Social: Social Media Auto Post & Scheduler] Version 5.4.1 Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    When I try to share a post I get post could not be sha…

    1 year ago

  • Created a topic, Missing Thumbnails, on the site WordPress.org Forums:
    I’m missing thumbnails in admin and some front-e…

    1 year ago

  • Created a topic, [AccessPress Facebook Auto Post - Facebook Auto Post WordPress Plugin] Error Posting To Facebook, on the site WordPress.org Forums:
    I keep getting error in log messages when I try to pos…

    1 year ago

  • Created a topic, Only First Image Caption Saves, on the site WordPress.org Forums:
    I have several galleries and have no problem saving ca…

    1 year ago

  • Posted a reply to [AccessPress Facebook Auto Post - Facebook Auto Post WordPress Plugin] Full Size Image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, it doesn’t show a complete image the head may be cut off or the…

    1 year ago

  • Created a topic, [Easy Watermark] Bulk Actions Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I can add a watermark from each individual image but w…

    1 year ago

  • Created a topic, [AccessPress Facebook Auto Post - Facebook Auto Post WordPress Plugin] Full Size Image, on the site WordPress.org Forums:
    How can I get the plugin to show the full size photo i…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not showing submissions in Admin, on the site WordPress.org Forums:
    I get this: Submissions You haven’t received any form, poll or quiz submissions yet. When…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not showing submissions in Admin, on the site WordPress.org Forums:
    There is no ReCaptcha settings under Forminator > Settings

    2 years ago

  • Posted a reply to [Forminator Contact Form, Poll & Quiz Builder] Not showing submissions in Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry…I found it, Little stupid from lack of sleep lol

    2 years ago

  • Created a topic, [Easy Watermark] Doesn’t work from bulk actions in admin, on the site WordPress.org Forums:
    I can watermark images individually from Media library…

    2 years ago

  • Created a topic, [Forminator Contact Form, Poll & Quiz Builder] Not showing submissions in Admin, on the site WordPress.org Forums:
    I have two problems actually. The form submissions are…

    2 years ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Age Gate] Notice: Undefined Index, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I did as you said and everything seems fine. I use your plugin on…

    2 years ago

  • Created a topic, [Age Gate] Notice: Undefined Index, on the site WordPress.org Forums:
    Notice: Undefined index: popup in /home/public_html/wp…

    2 years ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[DMCA Protection Badge] Plugin Conflict, on the site WordPress.org Forums:
    It still doesn’t work from the media library to regenerate a single thumbnail image it…

    2 years ago