WordPress.org

Profiles

bdbrown

Profile picture of bdbrown
  • Member Since: January 29th, 2013
  • @bdbrown on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to "NEED CSS CODES", on the site WordPress Support Forums:
    Hi papul. Welcome to the Hueman forum. Give these a try: /* remove post date…

    7 hours ago

  • Posted a reply to "itpc and mailto links no longer allowed for social links", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the code on the icon. The href attribute is empty: <a rel="nofollow" class="social-tooltip" id="hu_socials_2"…

    7 hours ago

  • Posted a reply to "Main content section forcing content to use only left half", on the site WordPress Support Forums:
    You don't need to "use it". The theme generates it. If you look at the…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "New Update - Sidebar colour change", on the site WordPress Support Forums:
    Were you going to try disabling W3TC?

    12 hours ago

  • Posted a reply to "Activating $hu_print_social_links, $social_links in "sidebar-top", on the site WordPress Support Forums:
    Hi tommydevs. Welcome to the Hueman forum. You can manage the social links in Appearance…

    12 hours ago

  • Posted a reply to "Add-On shortcodes WITHOUT 'Sharre'? How to? Where?", on the site WordPress Support Forums:
    From the theme web site: The Hueman Addons plugin is ready and available on Github…

    12 hours ago

  • Posted a reply to "Images in Tables", on the site WordPress Support Forums:
    Because the invalid width argument is ignored and this default theme style is applied: .entry…

    13 hours ago

  • Posted a reply to "Images in Tables", on the site WordPress Support Forums:
    What I'm saying is that there is something different about the way you are creating…

    15 hours ago

  • Posted a reply to "Can't make new sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure what's happening there. I just added 30 widgets, plus 6 of the default…

    19 hours ago

  • Posted a reply to "Problem with sidebars since last update", on the site WordPress Support Forums:
    And so, on this user agent, there is no issue ? Apparently not. What about…

    22 hours ago

  • Posted a reply to "Images in Tables", on the site WordPress Support Forums:
    If that's the case I'm not sure how one table would have inline styles applied…

    22 hours ago

  • Posted a reply to "Problem with sidebars since last update", on the site WordPress Support Forums:
    I loaded your site on an iPhone 4 using Chrome.

    23 hours ago

  • Posted a reply to "Comment form looks strange", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome; glad you were able to fix it. If you don't need any further…

    23 hours ago

  • Posted a reply to "New Update - Sidebar colour change", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think that would make any difference, unless maybe you have minification enabled in…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Images in Tables", on the site WordPress Support Forums:
    How are you creating the tables? Manual html? Plugin?

    1 day ago

  • Posted a reply to "Cannot add image or link, and icons showing only as squares.", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, those pesky plugins ;-) Glad you were able to fix the issue. If you…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Drop down menu", on the site WordPress Support Forums:
    Glad you got it fixed. The theme hasn't changed. That's the way the WP menu…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Main content section forcing content to use only left half", on the site WordPress Support Forums:
    It would only affect the pages that have the <article> element on them.

    2 days ago

  • Posted a reply to "Images in Tables", on the site WordPress Support Forums:
    In the table above the one with the issue, the table element has an inline…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Comment form looks strange", on the site WordPress Support Forums:
    They are both textareas. The top one is the default comment form. The bottom one…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Images in Tables", on the site WordPress Support Forums:
    That's because the first two table data cells have an inline width of 402px while…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Trying to set up a site", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome; glad those are working. listed as a "Full Width Page Depends on what…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Trying to set up a site", on the site WordPress Support Forums:
    -Is there any way to change that width/column alignment with a page template? So I…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Trying to set up a site", on the site WordPress Support Forums:
    Which theme are you using now? The link you posted doesn't look like the Passionate…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Comment form looks strange", on the site WordPress Support Forums:
    Hi jinjiru. Welcome to the Hueman forum. Not sure why there would be two comment…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Problem with sidebars since last update", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked your site and it appears to be working normally. The sidebars are…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Trying to set up a site", on the site WordPress Support Forums:
    You said the theme author has indicated these are bugs in the theme: -When viewing…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Images in Tables", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the link. size I attribute to them is not taken into account ...…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Trying to set up a site", on the site WordPress Support Forums:
    Their support forum is only for bug fixes--not for helping with CSS coding That's interesting.…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Site not responsive anymore?!", on the site WordPress Support Forums:
    What I see in your child theme is a full copy of the theme style.css…

    2 days ago

  • Posted a reply to "White space between image slider and top of page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi idler2015. Your page code is wrapped in <pre> and <code> tags. Not sure why…

    2 days ago

  • Posted a reply to "VPS on bluehost problems", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Victor. I have switched from Shared host to VPS thinking that it was going…

    2 days ago

  • Posted a reply to "White space above header image contains menu", on the site WordPress Support Forums:
    Hi stoneynp. Same answer as on your other post: These forums are for support of…

    2 days ago

  • Posted a reply to "How to make the address show up in paypal", on the site WordPress Support Forums:
    Hi gatorhunter. If it's related to woocommerce you might have better luck finding an answer…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Add Site Title to the Header Menu", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome. If that works out and you don't have any further questions on this…

    2 days ago

  • Posted a reply to "PRE-Update questions from 2.2.5 to 3.1.1", on the site WordPress Support Forums:
    my social following links on top of sidebar now break in line That's due to…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Problem with sidebars since last update", on the site WordPress Support Forums:
    the buttons with the two arrows (that is used to expand the sidebars) no longer…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Images in Tables", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ccile. Which paintings? Is this still your site? http://www.lumieresennombre.com/

    2 days ago

  • Posted a reply to "Add Site Title to the Header Menu", on the site WordPress Support Forums:
    Move it to the main menu as a menu item? Just some text on the…

    2 days ago

  • Posted a reply to "New Update - Sidebar colour change", on the site WordPress Support Forums:
    when I used that code in the child theme it makes my whole website go…

    2 days ago

  • Posted a reply to "color footer widget area", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Stu. The footer-widgets is an id instead of a class so needs a #…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Site not responsive anymore?!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Triep. Check Customize > Global settings > Mobile devices, and make sure the Responsive…

    2 days ago

  • Posted a reply to "itpc and mailto links no longer allowed for social links", on the site WordPress Support Forums:
    Hi mtrusty. Welcome to the Hueman forum. Can you post a link to your site?…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Add-On shortcodes WITHOUT 'Sharre'? How to? Where?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi webbeetle. What shortcodes are in there? You can read about the shortcodes in the…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Add Site Title to the Header Menu", on the site WordPress Support Forums:
    Hi cmcritic. Welcome to the Hueman forum. I am using the site title logo version…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Usefulness of extra plug-ins", on the site WordPress Support Forums:
    is WP-Page-Navi still required? It is not, nor was it ever, required. It was recommended…

    2 days ago

  • Posted a reply to "PRE-Update questions from 2.2.5 to 3.1.1", on the site WordPress Support Forums:
    First the good news: most of the update went okay. That's good to know. my…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Main content section forcing content to use only left half", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kathy. Welcome to the Hueman forum. All of a sudden Does that mean it…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Customize option overwrites child theme settings", on the site WordPress Support Forums:
    Hi stainsbyte. Welcome to the Hueman forum. The customizer styles are added at the end…

    3 days ago

  • Posted a reply to "White Space on one page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Brett. The theme sets a min-height for the content container. Try adding this to…

    3 days ago