WordPress.org

Profiles

batchit

  • Member Since: June 20th, 2010
  • @batchit on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to UPDATE this morning fails – webpages affectred are blank!, on the site WordPress.org Forums:
    Same story for me. That was because my forms were not converted to Ninja Forms…

    1 day ago

  • Posted a reply to Woocommerce Signup Form does not show captcha, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this was reported already in another thread with a potential fix https://wordpress.org/support/topic/woocommerce-3-0-registration-error-solved/ I see…

    1 day ago

  • Posted a reply to WooCommerce 3.0 Registration Error [solved], on the site WordPress.org Forums:
    I submitted a Pull request in the GitHub project https://github.com/mcguffin/wp-recaptcha-integration/pull/77

    3 weeks ago

  • Posted a reply to WooCommerce 3.0 Registration Error [solved], on the site WordPress.org Forums:
    Seems like it is active again as a new version was just released :) Maybe…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Urls having additional ?v=1db208cbcff2, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, you probably have geolocation activated in the WC options. https://wordpress.org/support/topic/wp-adds-this-to-my-url-vc718c93228a3/ Regards

    2 months ago

  • Posted a reply to Public-facing site blank after upgrading to Woocommerce 3.1.0, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have any error in the logs? Did you try to disable plugins one…

    4 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce puts ?v=hash in my permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have geolocalisation activated? https://www.google.com/search?q=%3Fv%3Dhash&oq=%3Fv%3Dhash&aqs=chrome..69i57j69i61&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=?v%3Dhash+url

    4 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce 3.0 errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Bart, thanks for the notification and the quick fix. For some reasons my 2…

    5 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce 3.0 errors, on the site WordPress.org Forums:
    Interestingly enough, after more testing I observed that the notice only shows with the admin…

    5 months ago

  • Created a topic, WooCommerce 3.0 errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am testing the upgrade to WooCommerce 3.0 on a t…

    5 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce 3.0 Registration Error [solved], on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, good stuff :)

    6 months ago