WordPress.org

Profiles

barneb2

Profile picture of barneb2
  • Member Since: June 5th, 2013
  • @barneb2 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Emails not sending", on the site WordPress Support Forums:
    I switched to Gravity Forms on one of my websites and everyone seems pleased with…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Emails not sending", on the site WordPress Support Forums:
    I just rolled it back to the previous version (Version 4.3.1) and it works again.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Quit working after updating to Version 1.7.3", on the site WordPress Support Forums:
    Actually I had my web hosting service restore it to the previous version. I was…

    2 years ago

  • Created a topic, No suppoort :(, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Quit working after updating to Version 1.7.3, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite WordPress 3.5.2 Redirect Loop in main blog", on the site WordPress Support Forums:
    That made the whole thing worse. I just erased everything and started over with the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite WordPress 3.5.2 Redirect Loop in main blog", on the site WordPress Support Forums:
    The admin login works just fine, it the actual blog site that has the issue.

    3 years ago

  • Created a topic, Multisite WordPress 3.5.2 Redirect Loop in main blog, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, The Holy Grail!!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago