WordPress.org

Profiles

B1gJ4k3

Profile picture of B1gJ4k3
  • Member Since: September 1st, 2009
  • @b1gj4k3 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Recurring Single Post 404 errors, on the site WordPress.org Forums:
    No, unfortunately, I never found a solution. The client wasn't using Yoast much anyway, so…

    2 days ago

  • Created a topic, Plugin adding extra empty paragraphs around the_excerpt() ?, on the site WordPress.org Forums:
    I've recently activated the plugin on my site for the …

    4 weeks ago

  • Created a topic, Recurring Single Post 404 errors, on the site WordPress.org Forums:
    I recently installed Yoast on my networks installation…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to create directory uploads/. Is its parent directory writable by, on the site WordPress.org Forums:
    @jdbdrwho, thank you so much for your solution. I'm posting here to let people know…

    2 months ago

  • Posted a reply to Constantly stalling mid-plugin update and deleting plugin from my site, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, updating the plugins and registering my API seem to have solved the issue. I'd…

    9 months ago

  • Created a topic, Constantly stalling mid-plugin update and deleting plugin from my site, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Yoast says my homepage isn't indexable. Canonical URL problem?, on the site WordPress Support Forums:
    Tried adding this: function at_remove_dup_canonical_link() { return false; } add_filter( 'wpseo_canonical', 'at_remove_dup_canonical_link' ); Basically, I…

    1 year ago

  • Created a topic, Yoast says my homepage isn't indexable. Canonical URL problem?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, is_page_template not working on network site, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, oEmbed audio MP3 embed not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Get posts with any post status, on the site WordPress Support Forums:
    While I'm sure this would work, I'd really like to avoid modifying plugin files. Also,…

    1 year ago

  • Created a topic, Get posts with any post status, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Message not sending to Hotmail email address, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Network hacked, fixed, still vunerable?, on the site WordPress Support Forums:
    Running Brute-Force Security scan now. It's already revealed quite a few .htaccess modifications on folders…

    2 years ago

  • Created a topic, Network hacked, fixed, still vunerable?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Why is the API base the Site Address URL and not the WordPress Address URL?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Removing Event Options meta box from event admin screen, on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out. I was using the wrong action. Should be do_meta_boxes instead of admin_menu.…

    2 years ago

  • Created a topic, Removing Event Options meta box from event admin screen, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Add custom field to membership level editor?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Order by last name, on the site WordPress Support Forums:
    Replace your user-view-show-staff-list.php file with the following: http://pastebin.com/8fn5P2tK and use the shortcode [simple-staff-list orderby="lastname"]. It's…

    2 years ago

  • Created a topic, Drag and drop order doesn't save, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Protocol relative URL (https vs http), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin Settings Not Showing, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I also no longer see these options and updating the plugin broke the display…

    2 years ago

  • Created a topic, Can WordPress functions be called from an AJAX function using admin-ajax.php?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Wrong (possibly default) icon styles displaying in AJAX modal window?, on the site WordPress Support Forums:
    OK, so it now appears the problem is that my site can't connect with the…

    2 years ago

  • Created a topic, Wrong (possibly default) icon styles displaying in AJAX modal window?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to How Do I hide search options in template, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!!! Why this isn't included in the documentation is beyond me...

    2 years ago

  • Created a topic, Get total number of products found by WooCommerce shortcode?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Can get_post_meta return the label of the field and not just the value?, on the site WordPress Support Forums:
    I actually ended up switching to Advanced Custom Fields to help solve this problem and…

    2 years ago

  • Created a topic, Can get_post_meta return the label of the field and not just the value?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Disable variation image swap (or at least make it work differently)?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Next button flat-out doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Adding Amazon S3 as oEmbed provider?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Grey images not showing up? Try this., on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update, Fab1en. I think that does make things a little more clear.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Installed multisite, now links with "www" in them don't work, on the site WordPress Support Forums:
    They (BlueHost) said that it is. I also tried to enable it in in .htaccess…

    3 years ago

  • Posted a reply to Dynamically find the address of the main calendar page?, on the site WordPress Support Forums:
    Never mind. Found it: <?php echo "<a href='". tribe_get_events_link() ."'>All Events</a>"; ?>

    3 years ago

  • Created a topic, Dynamically find the address of the main calendar page?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Installed multisite, now links with "www" in them don't work, on the site WordPress Support Forums:
    OK. This is getting ridiculous. I wiped out my WordPress installation, reinstalled completely and enabled…

    3 years ago

  • Posted a reply to Installed multisite, now links with "www" in them don't work, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I actually did that right after I posted and it resulted in a redirect…

    3 years ago

  • Created a topic, Installed multisite, now links with "www" in them don't work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Confused about the installation?, on the site WordPress Support Forums:
    OK, nevermind. I figured it out. I didn't realize it was an either/or kind of…

    3 years ago

  • Created a topic, Confused about the installation?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Multisite multiple domain redirect issue with "com" at beginning of URL?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Grey images not showing up? Try this., on the site WordPress Support Forums:
    And come to find out, the greyscale image is only created on images that are…

    4 years ago

  • Created a topic, Grey images not showing up? Try this., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Trouble separating post types on taxonomy pages., on the site WordPress Support Forums:
    OK, so it looks like I may be misreading the codex. I don't think those…

    4 years ago

  • Created a topic, Trouble separating post types on taxonomy pages., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom post types showing as blog posts?, on the site WordPress Support Forums:
    *Sigh...* Never mind. All is well. I was using a wonky conditional statement to display…

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom post types showing as blog posts?, on the site WordPress Support Forums:
    After further Googling, it appears that this is a fairly common problem in multisite install…

    4 years ago

  • Created a topic, Custom post types showing as blog posts?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago