WordPress.org

Profiles

AzureDesigns

Profile picture of AzureDesigns
  • Member Since: January 16th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Gap between slider and menu, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Member Login", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Leejosepho Thanks for your advise, I had a look at it and decided to…

    6 months ago

  • Created a topic, Member Login, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Membership plugin advise, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Theme Options / Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    You are a star... I think I was doing things a little back to front,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Thought I would let you know that I decided to start over. This time I…

    6 months ago

  • Created a topic, Theme Options / Home Page, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "My projects don't connect", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Randy Okay so this is what's different: I have an old pc which runs…

    6 months ago

  • Posted a reply to "My projects don't connect", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if this could be the problem, but when I click on WAMP/localhost…

    6 months ago

  • Posted a reply to "My projects don't connect", on the site WordPress Support Forums:
    When I type this into my browser - http://localhost/azuredesigns/wp-admin/ I get Error establishing a database…

    6 months ago

  • Posted a reply to "My projects don't connect", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Randy, thanks for the response. I have tried everything (I have uninstalled, reinstalled wamp…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Marius - I quickly ran a test port 80 and it says nothing is…

    7 months ago

  • Created a topic, My projects don't connect, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Oh no this is going from bad to worse. My WAMP is not working anymore…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    under the httpd config file I also have <Directory "C:/Lisa Data/wamp/www/"> # # Possible values…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure what you mean. I haven't uploaded yet and am working locally.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    I so want the permalinks to be set to post name though...

    7 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    If I turn permalinks back to default everything works fine

    7 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Yes

    7 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jan I have changed to All. This is what I have but it's now…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Marius Yes, I restarted All services and restarted my pc. (I'm working locally by…

    7 months ago

  • Created a topic, Permalinks Not Found, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Permalinks 404 Error, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Cannot access /wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Try this link - http://codex.wordpress.org/Upgrading_WordPress_Extended Work through it step by step. It worked for me.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cannot access /wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Okay after much investigation, I realised that because I was working on localhost I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cannot access /wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi PD I have gone through the manual update and everything seemed to go smoothly.…

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot access /wp-admin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Read more colour change", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Toth Balint BT Did you get a chance to look at the url and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Read more colour change", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Toth Yes I have a child theme and here is the link: http://www.etvoila.co.za/test/gallary/

    1 year ago

  • Created a topic, Read more colour change, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Mobile menu not working", on the site WordPress Support Forums:
    I have two website that I'm doing with similar problems. One is on the Responsive…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Menu disappears in mobile view", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I am using the Responsive theme. I downloaded it from the WordPress site.

    1 year ago

  • Created a topic, Mobile menu not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Menu disappears in mobile view, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Menu no logo responsive, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Space under slider", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Aly22 Thank you so much that worked perfectly. And the size was perfect too.…

    1 year ago

  • Created a topic, Space under slider, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Menu background colour, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Widget not showing on home page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Pages not linking", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved. My rewrite_module was not selected. I selected it and now it works.

    2 years ago

  • Created a topic, Move main menu from horizontal to verticle and on the side, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Pages not linking, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the assistance. I managed to solve the proble... a really basic mistake…

    2 years ago

  • Created a topic, Move main menu from horizontal to verticle and on the side, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I tried that - but still no luck

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    As far as I know, nothing changes. I'm not sure about the server side of…

    2 years ago

  • Created a topic, Error establishing a database connection, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Centering menu navigation?", on the site WordPress Support Forums:
    Appologies. Thanks for the help. It works

    2 years ago

  • Posted a reply to "Centering menu navigation?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi khyhsmith Did you come right with this because I'm having the same problem?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Responsive site not viewing on Smartphones", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I switched off my wi-fi and tried to load the site through 3g and…

    2 years ago