WordPress.org

Profiles

azcolor

Profile picture of azcolor
  • Member Since: February 17th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Condition not working", on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever figure this out? I am having the same issue.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Issue with indicating condition", on the site WordPress Support Forums:
    Could you please tell me how you got this to work? I am having the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Stops working on 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    sdaveCL You Da Man!

    2 years ago

  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Black Studio TinyMCE Widget] YouTube Embed Still Not Working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Black Studio TinyMCE Widget] YouTube embed not working", on the site WordPress Support Forums:
    I too am having the same problem as freelance08. When using the [embed] shortcode or…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Connections] Photo Problem, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Contact Form Advice Needed!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • WooCommerce - excelling eCommerce

  • iThemes Security (formerly Better WP Security)

    User rating

  • Jetpack by WordPress.com

  • WP Edit

  • WordPress SEO by Yoast

  • All in One SEO Pack

  • WordPress Importer

  • Black Studio TinyMCE Widget

  • Google XML Sitemaps

  • TinyMCE Advanced