WordPress.org

Profiles

aviatedman7

Profile picture of aviatedman7
  • Member Since: March 21st, 2014
  • @aviatedman7 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Contact Form 7 not working, on the site WordPress.org Forums:
    bumping this because everybody seems to be having problems with the latest version, yet the…

    2 months ago

  • Posted a reply to email won’t send, on the site WordPress.org Forums:
    Top of the Mail tab, in the To field box....type the email where you want…

    2 months ago

  • Posted a reply to Prepare to purchase!, on the site WordPress Support Forums:
    You are definitely correct on that! However, doesn't take away from the fact that the…

    2 years ago

  • Created a topic, Prepare to purchase!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Seriously confused, on the site WordPress Support Forums:
    Ahh, ok. Yes, that does help a lot! Thank you much! I realize now though,…

    2 years ago

  • Created a topic, Seriously confused, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Mene Select Width, on the site WordPress Support Forums:
    Ahh, that makes sense. Yea, never found anything this simple. Everyone's "answer" I found in…

    3 years ago

  • Created a topic, Mene Select Width, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Umm, REMOVE auto update!?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @lorro, @christine and @paul for your input and snippet. I think for now I'll…

    3 years ago

  • Posted a reply to Umm, REMOVE auto update!?, on the site WordPress Support Forums:
    Ohhh, so it won't automatically update to 4.0 or 4.1 when those times come? I'm…

    3 years ago

  • Created a topic, Umm, REMOVE auto update!?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Worked on first install., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Passwords Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    try reinstalling the plugin Tammya. It worked for me on first install. I'm running WP…

    3 years ago

  • Posted a reply to Multiple password plugins??, on the site WordPress Support Forums:
    Ohhh, so it's worth trying them anyways to see?! :) I just didn't want to…

    3 years ago

  • Created a topic, Multiple password plugins??, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Updating to 3.8.2, on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind...it just took forever to do the update. There should be a splash screen that…

    3 years ago

  • Created a topic, Updating to 3.8.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago