WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 9th, 2017
  • Location: Enschede, Netherlands
  • Website: autosoft.eu
  • Find me on:

Bio

Autosoft is sinds 1999 actief met internet diensten in de autobranche en beschikt over een zeer ruime ervaring in webdesign. Wij zijn gespecialiseerd als het gaat om presentatie van uw bedrijf en uw voertuigen op internet.

  • Created a topic, Great, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome plugin, does exactly what is expected. Very fl…

    2 months ago

  • Posted a reply to Custom Font Controls reset after update, on the site WordPress.org Forums:
    will do!

    2 months ago

  • Posted a reply to Custom Font Controls reset after update, on the site WordPress.org Forums:
    We've tested a couple of sites just now, and it looks like it's working properly…

    2 months ago

  • Posted a reply to Custom Font Controls reset after update, on the site WordPress.org Forums:
    The "Theme typography" font controls are still there, but all settings (font-family / size /…

    2 months ago

  • Created a topic, Custom Font Controls reset after update, on the site WordPress.org Forums:
    All the custom created Font Controls are reset after u…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google maps no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    Seems to be working fine now. Maybe Google did have a bug or updated something?…

    4 months ago

  • Posted a reply to Google maps no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    A possible fix, based on the use of an API-key The old output: //www.google.com/maps?q=[ADDRESS]&output=embed Should…

    4 months ago

  • Posted a reply to Google maps no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @silvermuru , we've noticed that too and tried to change it within the plugin…

    4 months ago

  • Created a topic, Google maps no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    We use the [gmap] tag a lot, but recently the iFrame c…

    4 months ago

  • Posted a reply to Orderby => Rand, on the site WordPress.org Forums:
    We've also tried it with a static value, to no avail. so I guess this…

    2 years ago

  • Posted a reply to Orderby => Rand, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your reply @joe9663 , Unfortunately, I can not get this to work.…

    2 years ago

  • Created a topic, Orderby => Rand, on the site WordPress.org Forums:
    In our template we display random posts / posttypes in…

    2 years ago

  • Posted a reply to CFF Extensions won’t save, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I'll create a ticket there. thank you.

    2 years ago

  • Created a topic, CFF Extensions won’t save, on the site WordPress.org Forums:
    We use CFF + CFF extensions on multiple websites. Sinc…

    2 years ago

  • Posted a reply to “FROM” field not working?, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm. I would have to dive into that. The "from" field is always supplied. For…

    3 years ago

  • Posted a reply to “FROM” field not working?, on the site WordPress.org Forums:
    No, Just a standalone WPCF7. Always have. Never needed WP Mail SMTP before. (also because…

    3 years ago

  • Created a topic, “FROM” field not working?, on the site WordPress.org Forums:
    We have some problems with contactform7 emails being r…

    3 years ago

  • Created a topic, Reorder custom font controls, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any way to re/order the custom made font cont…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin breaks chart and admin after update, on the site WordPress.org Forums:
    Nope. Keeps happening every now and then. Have to reset and re-authorize the plugin to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin broken, on the site WordPress.org Forums:
    Works for me! thanks again.

    4 years ago

  • Posted a reply to Broke, on the site WordPress.org Forums:
    please read the other topics too.

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin broken, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for solving the problem on such short notice. "Resolved"

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin broken, on the site WordPress.org Forums:
    fixed it for me too. Thanx!

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin broken, on the site WordPress.org Forums:
    I'm willing to test @displaywidget

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin broken, on the site WordPress.org Forums:
    @gkinzigtal, you can download a previous version at the bottom of this page. https://wordpress.org/plugins/display-widgets/advanced/ Last…

    4 years ago

  • Created a topic, Plugin broken, on the site WordPress.org Forums:
    After updating to version 2.6.2, no widgets are being …

    4 years ago

  • Created a topic, Plugin breaks chart and admin after update, on the site WordPress.org Forums:
    I've seen this issue a couple of times, on multiple we…

    4 years ago