WordPress.org

Profiles

auberlu

Profile picture of auberlu
  • Member Since: March 29th, 2013
  • @auberlu on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Issue with bbPress, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Use only for administrators", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I found an easy way to use Clef only for Administrators. Maybe it's not…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Use only for administrators, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "language", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem, can't find where the problem is... In the .po file, it is translated…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Login not working anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help. I can see this error in Chrome's console : Failed to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Login not working anymore", on the site WordPress Support Forums:
    I know the conflict is with BuddyPress, but I can't turn it off.... It's like…

    2 months ago

  • Created a topic, Login not working anymore, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Login with BuddyPress ?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Does not work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot see pictures, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Snow only on the background, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Nice, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Nice, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Great", on the site WordPress Support Forums:
    Hey again, Indeed, my theme (custom parament) interfers with TablePress' css, because even with other…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Great", on the site WordPress Support Forums:
    Hello man, Sorry for that bad rating, but every css codes I tried didn't work.…

    3 years ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, not working!!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Dont work for "Forgot password"", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there. Same issue, zitrusman's solution isn't working. The default forgot password mail is sent…

    3 years ago

  • Created a topic, Super, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Wonderful, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Hell yeah, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Sux, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, When will the 2.0 be released?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago