WordPress.org

Profiles

athomasimage

  • Member Since: October 21st, 2010
  • @athomasimage on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Check Out Page Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I don't know what to say. I went back and changes the Settings/Check out…

    3 months ago

  • Posted a reply to Delete Folder doesn't work, on the site WordPress.org Forums:
    What was the resolution to this problem. I'm having same.

    3 months ago

  • Posted a reply to Check Out Page Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Update: I tried searching again for my problem and found a solution. So my problem…

    3 months ago

  • Created a topic, Check Out Page Problem, on the site WordPress.org Forums:
    I made some changes to the organization of some pages …

    3 months ago

  • Created a topic, Check out page errors, on the site WordPress.org Forums:
    Sunshine Photo Plugin My WP Page tabs were getting ou…

    3 months ago

  • Posted a reply to [Blog2Social - Social Media Auto Publish] Like It – BUT!, on the site WordPress.org Forums:
    Melanie: Thanks for the reply. My Posts were set to go to FB Page, LI…

    8 months ago

  • Posted a reply to Like It – BUT!, on the site WordPress.org Forums:
    Bug Fix What is it an update to apply or a document to read? Obviously…

    8 months ago

  • Created a topic, Like It – BUT!, on the site WordPress.org Forums:
    I really like the FREE version of this plugin. When I …

    8 months ago

  • Posted a reply to Auto Draft Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Author: I figured that out through trial and error after my post. I seem to…

    8 months ago

  • Created a topic, Auto Draft Issue, on the site WordPress.org Forums:
    My last gallery was completed fine about 3 days ago. T…

    8 months ago

  • Created a topic, Product Type & Galleries, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Move Title & Description Below Image, on the site WordPress Support Forums:
    I fixed it. I deactivated the plugin and installed a different one - problem solved!

    1 year ago

  • Posted a reply to Move Title & Description Below Image, on the site WordPress Support Forums:
    Any update to this issue? In my case, the Title and Description lay over the…

    1 year ago

  • Created a topic, Prob's w/ Posting to FB, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Not a code guy!, on the site WordPress Support Forums:
    Can I add the code one-time? If so where? If I have to add the…

    2 years ago

  • Created a topic, Not a code guy!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Social Media Auto Publish] LinkedIn not working, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem!

    2 years ago

  • Posted a reply to Clicking the green tooltip button doesn't do anything, on the site WordPress Support Forums:
    "Z" Why do you have to add that bit of code? Shouldn't the plugin simply…

    2 years ago

  • Created a topic, Problems with FB, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Media/Add New/Browse/No Folder, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago