WordPress.org

Profiles

AstroNerdBoy

Profile picture of AstroNerdBoy
  • Member Since: December 23rd, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Issues with 2.0!", on the site WordPress Support Forums:
    The new patch seems OK.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issues with 2.0!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update. Yeah, it took down my website and then some. ^_^; But…

    4 months ago

  • Created a topic, Despite Age, Still Works Great, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Prevent Trackback/Pingback Spam!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "With 1.8 Update, Bulk Uploads Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed both on my sandbox and on the live blog bulk images work fine now.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "With 1.8 Update, Bulk Uploads Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to be of service. ^_^ The account on the test box will remain active…

    1 year ago

  • Posted a reply to "With 1.8 Update, Bulk Uploads Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Oh -- just so you know, everything is set to default for the plugin on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "With 1.8 Update, Bulk Uploads Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    One more rhetorical question - was this working with MLA v1.71 or earlier? I was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "With 1.8 Update, Bulk Uploads Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    1) The Media/Add New submenu "Upload New Media" -- no problems (a batch of ten…

    1 year ago

  • Posted a reply to "With 1.8 Update, Bulk Uploads Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Just got up. I have to get into work, but when I get home, I'll…

    1 year ago

  • Created a topic, With 1.8 Update, Bulk Uploads Don't Work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert Media: No Search Box", on the site WordPress Support Forums:
    Another thing to consider is the width of your MMMW display. If you make the…

    1 year ago

  • Created a topic, Insert Media: No Search Box, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Question on Insert Media --> Media Library --> Search, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Replaces JetPack's Top Posts/Pages Widget!", on the site WordPress Support Forums:
    You are welcome. Credit where credit is due is what I say, and I really…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Has Erratic Display w/ Cache Activated", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I have FOUND the problem, and it isn't W3-Total-Cache. At home, I only use…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Has Erratic Display w/ Cache Activated", on the site WordPress Support Forums:
    About the time I get it working and migrated to my live site (http://anime.astronerdboy.com), on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    I wish you would have reposted it here. :-(

    1 year ago

  • Created a topic, Replaces JetPack's Top Posts/Pages Widget!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Has Erratic Display w/ Cache Activated", on the site WordPress Support Forums:
    *sigh* It took an entire day of reading and ultimately watching folks say how to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Has Erratic Display w/ Cache Activated", on the site WordPress Support Forums:
    OK, that didn't fix the problem. Turning off Minify.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Has Erratic Display w/ Cache Activated", on the site WordPress Support Forums:
    I've just turned Database Cache off.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Has Erratic Display w/ Cache Activated", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, and what it does to IE is indescribable. ^_^;

    1 year ago

  • Created a topic, Site Has Erratic Display w/ Cache Activated, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Exactly what I needed!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "After Blogger Import - Post Images Note Displayed Correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, that was done for the 301 redirects from Blogger. ^_^; Here's the updated URL:…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After Blogger Import - Post Images Note Displayed Correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Here's another issue. The image tags of the imported posts are not being flagged. For…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After Blogger Import - Post Images Note Displayed Correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Here are my concerns. First, when I was doing my testing, I made the child…

    1 year ago

  • Created a topic, After Blogger Import - Post Images Note Displayed Correctly, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago