WordPress.org

Profiles

astima

  • Member Since: February 28th, 2011
  • @astima on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to htaccess file and permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    How would I know? Do I have to ask them?

    5 months ago

  • Posted a reply to htaccess file and permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    I gave them that code right after you posted it. They said they did it.…

    5 months ago

  • Posted a reply to htaccess file and permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    Our company uses a small company to host. We are the only site that uses…

    5 months ago

  • Posted a reply to htaccess file and permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    I did not make the changes to the file. I asked my host to do…

    5 months ago

  • Posted a reply to htaccess file and permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    I made those changes to the config file, but when I change the Permalink structure…

    5 months ago

  • Posted a reply to Trying to fix errors, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the header:https://pastebin.com/GuP9VEZb

    5 months ago

  • Posted a reply to Trying to fix errors, on the site WordPress.org Forums:
    I am using WordPress 4.9.1 and theme is LondonLive

    5 months ago

  • Created a topic, htaccess file and permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    When ever I change the permalink structure to anything…

    5 months ago

  • Created a topic, Trying to fix errors, on the site WordPress.org Forums:
    I have a whole bunch of errors in my error log that I …

    5 months ago

  • Created a topic, Slow website, on the site WordPress.org Forums:
    Our website is slow and I don't understand why. We rec…

    5 months ago

  • Posted a reply to Transferred website to new server causing error, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, that fixed it sort of. I changed the permanent links back to plain and…

    5 months ago

  • Posted a reply to Transferred website to new server causing error, on the site WordPress.org Forums:
    I meant: I’d copied all the files and all of the database onto the new…

    5 months ago

  • Posted a reply to Transferred website to new server causing error, on the site WordPress.org Forums:
    Our original site is: http://www.hunterdonbrewing.com/ We set up a new DNS record at:http://www3.hunterdonbrewing.com/ I'd copied…

    5 months ago

  • Posted a reply to Transferred website to new server causing error, on the site WordPress.org Forums:
    Well, apparently I have to create the database. Wish me luck have never done this.

    5 months ago

  • Created a topic, Transferred website to new server causing error, on the site WordPress.org Forums:
    We are in the process of moving our website to a new s…

    5 months ago

  • Created a topic, The events calendar list widget change number of events listed based on screen, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to change the number of events displaye…

    1 year ago

  • Posted a reply to xmlrpc Changed, on the site WordPress.org Forums:
    WordFence caught the change. I'll check with my host

    1 year ago

  • Created a topic, xmlrpc Changed, on the site WordPress.org Forums:
    My xmlrpc file was changed and it wasn't me. All the t…

    1 year ago

  • Created a topic, Use shortened title, but not change title, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to replace the title text in the menu w…

    1 year ago

  • Created a topic, General plug-in question, on the site WordPress.org Forums:
    This is not a question about a specific plug-in per se…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to target just Internet explorer in CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    I just realized the only issue is with Internet Explorer 10 and Edge. There was…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to target just Internet explorer in CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    I followed the directions in in the link, but it doesn't look like it loads…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to target just Internet explorer in CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    In my original post, is that code correct for targeting Internet Explorer then linking the…

    1 year ago

  • Created a topic, How to target just Internet explorer in CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to target just Internet Explorer with my C…

    1 year ago

  • Created a topic, Trying to move primary on the homepage, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to move the primary box next to the slider…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can’t get text to appear, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. The text at the bottom comes from a post. I couldn't figure out how…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can’t get text to appear, on the site WordPress.org Forums:
    The parent theme is the WP.This is the theme I downloaded: https://wordpress.org/themes/the-wp/

    1 year ago

  • Created a topic, Can’t get text to appear, on the site WordPress.org Forums:
    When you go to a site you see a white box next to the …

    1 year ago

  • Posted a reply to Internet Explorer CSS issues, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. In the CSS inspector the background color was crossed out, so I thought…

    1 year ago

  • Created a topic, Internet Explorer CSS issues, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting a weird beige line through the title of m…

    1 year ago

  • Created a topic, Add title to list, on the site WordPress.org Forums:
    I am using this plug-in in my left sidebar to display …

    1 year ago

  • Created a topic, CSS image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    http://www.stimadesigns.com/Elysian/ I am using CSS t…

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot find my CSS error, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the page am having issues with: http://www.hun…

    2 years ago

  • Created a topic, Simple calendar plug-in, on the site WordPress.org Forums:
    I am looking for a calendar plug-in that is super simp…

    2 years ago

  • Posted a reply to Missing API key, on the site WordPress.org Forums:
    I tried that. No luck. I do use a security service for my website. I'm…

    2 years ago

  • Created a topic, Missing API key, on the site WordPress.org Forums:
    I am using with Google maps different plug-ins, the ev…

    2 years ago

  • Posted a reply to Set featured item not showing after migration, on the site WordPress.org Forums:
    I was able to disable my preferred scripts which corrected other errors, but then I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Set featured item not showing after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I was able to disable the pretty photos script. It corrected my other issues,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Set featured item not showing after migration, on the site WordPress.org Forums:
    I think it's an issue with the script pretty photos, but I'm not sure how…

    2 years ago

  • Created a topic, Set featured item not showing after migration, on the site WordPress.org Forums:
    I recently migrated my site to its now permanent locat…

    2 years ago