WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 18th, 2014
  • Location: Pune
  • Job Title: Developer, Mentor, Manager
  • Employer: WisdmLabs
  • Find me on:

Bio

Love developing applications to solve problems.

Interests

WP 😀
Development
eCommerce
eLearning

Contributions

ashwin.parthasarathi contributes 2 hours per week to the following teams: CLI, Community, Core, Hosting, Support.

  • Posted a reply to Slider only shows on home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @louisv, I checked the pages and as far as I understand, the theme would…

    5 days ago

  • Posted a reply to How to Declare a function in functions.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @aralmac123, Your code seems to be okay and without any errors. I tried/added it…

    5 days ago

  • Posted a reply to Blog Posts Not Loading Second Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @louisehunt, You should be able to find some clues during you perform the following…

    5 days ago

  • Posted a reply to HELP!!! messed up my wordpress theme web.config, on the site WordPress.org Forums:
    I would then recommend that you check your server, its error logs, and its configuration.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Share Blog database over 2 wordpress domains, on the site WordPress.org Forums:
    You can have a different mobile menu. It will depend on your theme's feature to…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to HELP!!! messed up my wordpress theme web.config, on the site WordPress.org Forums:
    Looking at your site, it is not even opening static files like the readme.html or…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Share Blog database over 2 wordpress domains, on the site WordPress.org Forums:
    That is possible by making CSS tweaks for the site to show what you need…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Share Blog database over 2 wordpress domains, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @livelifemoving, It is surely possible to share/pull content between 2 sites and there are…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to HELP!!! messed up my wordpress theme web.config, on the site WordPress.org Forums:
    Could you please try one of the web.config example files from below and see if…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Field has disappeared on post page, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @snooper, could you explain how did my reply helped solve your issue? This could…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress site redirected to another site, on the site WordPress.org Forums:
    Great. Since your issue is resolved, we would love it if you would mark this…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress site redirected to another site, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @wendythedy, I am able to view the URL shared, though it is a bit…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Field has disappeared on post page, on the site WordPress.org Forums:
    The function get_field() seems to be the one which is a part of the Advanced…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to URGENT: WordPress Error After Updates, on the site WordPress.org Forums:
    Since the server is responding with a HTTP 502 error, I believe you will need…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Problem with overlapping Divs, on the site WordPress.org Forums:
    I too believe that it means the issue is fixed. We would love it if…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Problem with overlapping Divs, on the site WordPress.org Forums:
    If that hide the sections in Firefox and you are still able to see them…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Problem with overlapping Divs, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @samd2020, Try adding a page specific class to your CSS selector, something like, body.single-product…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Problem with overlapping Divs, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @samd2020, I found your issue, and as you mentioned is regarding overlapping divs. More…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to No update link visible for a theme, on the site WordPress.org Forums:
    You have understood it right @juanprobando. And since you have a solution at hand and…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to No update link visible for a theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @juanprobando, I believe that the theme would have some kind of licensing in it…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Social Media icon error, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome, happy to help. Though if you compare both the page icons they are a…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress Access Denied with My Browser, on the site WordPress.org Forums:
    Great. Thank you @lenkimo.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress Access Denied with My Browser, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @lenkimo, It would be good if you can explain where your problem was &…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Social Media icon error, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @thekcsnetwork, After checking the difference between 2 of your pages - homepage and services…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress Access Denied with My Browser, on the site WordPress.org Forums:
    @lenkimo, your site loaded pretty much instantly and properly for me. This leads me to…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress Access Denied with My Browser, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @lenkimo, would it be possible to update the topic with your site's URL for…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded, on the site WordPress.org Forums:
    Adding to @dvaer. @naderi9, I see that you are using an optimization plugin to minify…

    2 months ago

  • Posted a reply to Getting 500 Internal server erro, on the site WordPress.org Forums:
    @rockfire, nice catch. It is mostly that the mbstring extension isn't installed.

    2 months ago

  • Posted a reply to We don’t get E-Mail notifications if someone applied, on the site WordPress.org Forums:
    Great. Since your question has been answered, we would love it if you would mark…

    2 months ago

  • Posted a reply to We don’t get E-Mail notifications if someone applied, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @lubot, Could you test that emails are being sent from the site? The "Email…

    2 months ago

  • Posted a reply to Getting 500 Internal server erro, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @jhaankitesh, I believe this needs to be handled by the plugin author and given…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Great to hear that @meriellloyd. I am sure you will have a wonderful journey ahead…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Okay understood. Your WP URL should be http://localhost:8888/CP%20wordpress/ for the frontend then. Please try opening…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    @meriellloyd, I hope you changed the readme and license URLs to what your MAMP URLs…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, so something with Apache/Nginx is not working as required. 1. Could you check the…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Okay great. Could you try to view the "readme.html" or "license.txt" files on the browser?…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Also, it would be great if you could share if you are using the MAMP…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Ohh great, it seems you were able to do that. Could you check the web…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Most server applications like WAMP, XAMPP, and MAMP install PHPMyAdmin application that should be accessible…

    2 months ago

  • Posted a reply to changed wordpress url and email address – now can’t log in or load localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @meriellloyd , You could go into the database (via terminal or a GUI like…

    2 months ago

  • Posted a reply to I lose my permalinks too often, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @sirrahikkala, Is there some specific task or action you perform before this happens? Or…

    2 months ago

  • Posted a reply to Upgrade to v5.3 displays blank screen, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @thetraininglady, You may want to check the server's error logs to understand if there…

    2 months ago

  • Posted a reply to Media Storage limit for user role, on the site WordPress.org Forums:
    hey @fab33390, I believe that you will need to write custom code to achieve this.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Updating transient value frequently, on the site WordPress.org Forums:
    The foremost point about a transient is that it gets automatically deleted after the time…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post Page Header (h2) not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @hank61 I get you, you have overridden the home.php template which is the correct…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post Page Header (h2) not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @hank61 From what it looks, your blog template of the theme must be loading…

    3 months ago

  • Posted a reply to Theme and icon, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @kirill0673, I believe this is a conflict of some kind since I have found…

    3 months ago

  • Posted a reply to PHP version on synology still 5.6 after i forced a change to 7.2 ., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @catfish182, I believe it is a configuration issue of the web-server and nothing to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Cannot connect to RDS MySQL DB, on the site WordPress.org Forums:
    Since the WordPress host SSH & MySQL remote connection to the RDS host worked fine,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Issue with navigation arrows (main menu & post nav buttons), on the site WordPress.org Forums:
    Awesome. Happy to help. It would be great if you could mark this topic as…

    3 months ago