WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 1st, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to infinite scrolling, on the site WordPress.org Forums:
    @lmceo Might be the same issue I was having, which was resolved in the latest…

    1 month ago

  • Posted a reply to Images are lazy loading when they shouldn’t be, on the site WordPress.org Forums:
    @robosoft Yup, that did it. Thanks.

    1 month ago

  • Posted a reply to Images are lazy loading when they shouldn’t be, on the site WordPress.org Forums:
    @marionha Thank you

    1 month ago

  • Posted a reply to Images are lazy loading when they shouldn’t be, on the site WordPress.org Forums:
    @robosoft Just checking in to see what the status of this is since it's been…

    2 months ago

  • Posted a reply to Lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    @cocagneolivier No you're not the only one. I'm having the same issue https://wordpress.org/support/topic/images-are-lazy-loading-when-they-shouldnt-be/ and so…

    2 months ago

  • Created a topic, Images are lazy loading when they shouldn’t be, on the site WordPress.org Forums:
    I have lazy loading turned off, as shown here http://w…

    2 months ago

  • Posted a reply to Compatibility issue between “Yoast SEO” and “Make Paths Relative”, on the site WordPress.org Forums:
    It appears to be working as expected for me. Thank you! @sasiddiqui

    2 months ago

  • Posted a reply to [Make Paths Relative] Compatibility issue between “Yoast SEO” and “Make Paths Relative”, on the site WordPress.org Forums:
    Well that’s strange. Now I’m back to having the error all the time, no matter…

    2 months ago

  • Posted a reply to Compatibility issue between “Yoast SEO” and “Make Paths Relative”, on the site WordPress.org Forums:
    I think I'm having the same issue. I updated to version 1.2.0. When there's something…

    2 months ago

  • Posted a reply to Meta robots – API documentation, on the site WordPress.org Forums:
    Aha! That helped me narrow it down to the theme. It's just a Gatsby site…

    6 months ago

  • Posted a reply to Meta robots – API documentation, on the site WordPress.org Forums:
    Looking at your docs here https://developer.yoast.com/customization/apis/rest-api an example would be https://wordpress-321502-1296134.cloudwaysapps.com/wp-json/yoast/v1/get_head?url=https://wordpress-321502-1296134.cloudwaysapps.com/hvac-services/. It's got the og:title…

    6 months ago

  • Posted a reply to Meta robots – API documentation, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Priscilla, Thanks so much for getting back to me so quickly. I was able…

    6 months ago

  • Created a topic, Meta robots – API documentation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yoast. Any idea when this doc page might be updated…

    6 months ago

  • Posted a reply to Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, that was it. Sorry about that.

    8 months ago

  • Posted a reply to Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    Oh. Wait a minute. It might help if I had the most recent version of…

    8 months ago

  • Created a topic, Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    When using this with Gatsby on two different sites I'm…

    8 months ago

  • Created a topic, Useless, on the site WordPress.org Forums:
    Completely useless. Doesn't work at all.

    10 months ago

  • Created a topic, tosrus option still uses http, not https, on the site WordPress.org Forums:
    In assets > tosrus > jquery.tosrus.js on line 60…

    12 months ago

  • Posted a reply to Instagram Post with Multiple Photos Not Displaying Properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello? Anybody?

    12 months ago

  • Posted a reply to Add-ons section not working. Also your website is broken., on the site WordPress.org Forums:
    Glad you got it sorted out.

    12 months ago

  • Posted a reply to Add-ons section not working. Also your website is broken., on the site WordPress.org Forums:
    I did manage to figure out what I was trying to figure out. But the…

    12 months ago

  • Created a topic, Add-ons section not working. Also your website is broken., on the site WordPress.org Forums:
    This is what I'm seeing when I go to the add-ons secti…

    12 months ago

  • Created a topic, Instagram Post with Multiple Photos Not Displaying Properly, on the site WordPress.org Forums:
    When there is an Instagram post with multiple photos, …

    12 months ago