WordPress.org

Profiles

ashleyidesign

Profile picture of ashleyidesign
  • Member Since: July 25th, 2013
  • @ashleyidesign on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Not opening, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Peter, not sure how I missed the error.

    1 year ago

  • Created a topic, Not opening, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Three bars show but don't do anything on click, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to 3.6.1 is NOT working with emailing (class-phpmailer.php), on the site WordPress Support Forums:
    I've been using Easy WP SMTP for my client and that seems to be a…

    3 years ago

  • Created a topic, Connection Timed Out, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Penang, Malaysia - Any wordpressers, on the site WordPress Support Forums:
    Hey! I'm in Penang, as well.

    3 years ago

  • Posted a reply to 3.6.1 is NOT working with emailing (class-phpmailer.php), on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue with 3.6.1 and Ninja forms. It's possible that the issue…

    3 years ago

  • Posted a reply to Form from shortcode won't redirect, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Form inserts with the shortcodes but doesn't redirect to the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Issues adding Media/selecting font sizes, on the site WordPress Support Forums:
    Updated plugin, verified that rich text widget is not installed, same issue applies. Add media…

    3 years ago

  • Posted a reply to Issues adding Media/selecting font sizes, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Shaon, Is there any update to this issue? Thanks, Ashley

    3 years ago

  • Created a topic, Issues adding Media/selecting font sizes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Page not displaying Modules, on the site WordPress Support Forums:
    All set.

    3 years ago

  • Created a topic, Page not displaying Modules, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Conflict with WP 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    Is there any update to this issue? I just installed the plugin today and it…

    3 years ago