WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 12th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to how to force post title RTL in NavXT?, on the site WordPress.org Forums:
    so with a help from a friend, I added a function that adds the post-ID…

    3 months ago

  • Posted a reply to how to force post title RTL in NavXT?, on the site WordPress.org Forums:
    and BTW, in our wordpress/divi, posid class is not found as one of the classes…

    3 months ago

  • Posted a reply to Breadcrumbs disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    problem solved after moving the breadcrumbs code in the theme-header.php to another location. Thank you…

    3 months ago

  • Posted a reply to how to force post title RTL in NavXT?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks John I managed to do it with the following css, but it is working…

    3 months ago

  • Posted a reply to Breadcrumbs disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you John So it appears that in Divi new versions, when you add a…

    3 months ago

  • Created a topic, Breadcrumbs disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    hello John I'll appreciate your help to find the reaso…

    4 months ago

  • Posted a reply to how to force post title RTL in NavXT?, on the site WordPress.org Forums:
    let me emphasis please that I wish the breadcrumbs to be: HOME>blog>?עברית this is correct…

    4 months ago

  • Created a topic, how to force post title RTL in NavXT?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello John, How do I force RTL of a post title in bre…

    4 months ago

  • Posted a reply to Schema.org breadcrumbs error, on the site WordPress.org Forums:
    I apologize, I'm not a programmer so I have no idea how to implement your…

    6 months ago

  • Posted a reply to Schema.org breadcrumbs error, on the site WordPress.org Forums:
    hello How do I globally disable NavXT schema? I wish to use another plugin to…

    6 months ago

  • Posted a reply to Schema.org breadcrumbs error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks to what email should I send more details and URL? Thanks

    6 months ago

  • Created a topic, Schema.org breadcrumbs error, on the site WordPress.org Forums:
    hello I'm using Breadcrumb NavXT v6.4.0 yoast schema.…

    6 months ago

  • Posted a reply to error in v8.4, on the site WordPress.org Forums:
    thank you

    10 months ago

  • Posted a reply to Missing field “id” in Breadcrumbs on Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    update 11 Oct.2019 the Missing field "item" error does not longer appears in Google. It…

    10 months ago

  • Posted a reply to Missing field “id” in Breadcrumbs on Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    thanks, please be more specific as I'm not a code writer. Thanks. the Home Template…

    11 months ago

  • Posted a reply to Missing field “id” in Breadcrumbs on Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    @bozulurmu Not yet, I also wait for a fix My site show Missing field "item"…

    11 months ago

  • Posted a reply to Missing field “id” in Breadcrumbs on Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    I got this error Missing field “item” on 97 pages! not only on Home. I…

    11 months ago

  • Posted a reply to Missing field “id” in Breadcrumbs on Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    same here but I got "Missing field "item"" in 97 items: here is the code…

    11 months ago

  • Created a topic, compatibility with wp Cerber, on the site WordPress.org Forums:
    will this plugin work with WP Cerber plugin with its C…

    1 year ago

  • Created a topic, Traffic Inspector feature request / UI fix, on the site WordPress.org Forums:
    While in Traffic Inspector, Suspicious activity tab, w…

    1 year ago

  • Created a topic, combine with Google Authenticator, on the site WordPress.org Forums:
    hello Will Cerber work with Google Authenticator plugi…

    1 year ago

  • Posted a reply to error in v8.4, on the site WordPress.org Forums:
    you're welcome thank you

    1 year ago

  • Created a topic, erron on v8.4, on the site WordPress.org Forums:
    hello after adding IP through 'Add network to the Blac…

    1 year ago

  • Posted a reply to W3 conflicts with Divi theme builder, on the site WordPress.org Forums:
    thank you @logarank I gave up W3 months ago, too much work and conflicts )-:

    1 year ago

  • Posted a reply to 4.9.1 thumbnail image size, on the site WordPress.org Forums:
    I confirm v4.9.2 fixed this issue the above .css code was removed and it works…

    1 year ago

  • Posted a reply to 4.9.1 thumbnail image size, on the site WordPress.org Forums:
    thank you problem solved by adding to style.css: .cat-post-crop { margin: 0; } and changing…

    1 year ago

  • Posted a reply to 4.9.1 thumbnail image size, on the site WordPress.org Forums:
    yep, sent to to new address Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to 4.9.1 thumbnail image size, on the site WordPress.org Forums:
    yes, thanks you. I sent you email on May 18th but didn't get a reply.…

    1 year ago

  • Created a topic, 4.9.1, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrade to v4.9.1 I have found that the thumbnai…

    1 year ago

  • Posted a reply to adding to Blacklist not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Gioni for example to block IP's that tried to access wp-login or other restricted…

    1 year ago

  • Posted a reply to adding to Blacklist not working, on the site WordPress.org Forums:
    yes, I confirm this bug as well :-( In addition, it would be nice and…

    1 year ago

  • Posted a reply to bug in traffic inspector screen, on the site WordPress.org Forums:
    Chrome latest Version 71.0.3578.98 (Official Build) (64-bit) Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, bug in traffic inspector screen, on the site WordPress.org Forums:
    hey v7.9.7 WP4.9.9 in traffic inspector screen, when t…

    2 years ago

  • Posted a reply to v7.9.5 conflicts with Backupbuddy, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to v7.9.5 conflicts with Backupbuddy, on the site WordPress.org Forums:
    hello sorry to bother, is there any fix to this? thanks

    2 years ago

  • Created a topic, v7.9.5 conflicts with Backupbuddy, on the site WordPress.org Forums:
    hello when running backupbuddy plugin with Cerber v7.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Use White IP Access List not working, on the site WordPress.org Forums:
    I confirm dev. v7.9.5 solve that issue and now the whitelist in taken into account…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to redirect main domain uploads to subdomain uploads folder, on the site WordPress.org Forums:
    tried this for a sub-directory and it does not work I tried this RewriteCond %{HTTP_HOST}…

    2 years ago

  • Posted a reply to Use White IP Access List not working, on the site WordPress.org Forums:
    screenshots and a short sql file were sent to you gmail Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to Use White IP Access List not working, on the site WordPress.org Forums:
    the Referrer BTW always relates to Cerber e.g. (I picked some): /wp-admin/admin.php?page=cerber-traffic&tab=traffic /wp-admin/admin.php?page=cerber-traffic&tab=traffic&filter_wp_type=515 /wp-admin/admin.php?page=cerber-traffic&tab=traffic&filter_method=POST&filter_wp_type=519&filter_wp_type_mode=GT and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Use White IP Access List not working, on the site WordPress.org Forums:
    NP, to which email should I sent it? Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to Use White IP Access List not working, on the site WordPress.org Forums:
    thank you I did what you suggested. NO change it still show some 20 requests…

    2 years ago

  • Posted a reply to Use White IP Access List not working, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for your reply Nope I changed logging mode from smart to All traffic -…

    2 years ago

  • Created a topic, Use White IP Access List not working, on the site WordPress.org Forums:
    hello Working with wp4.9.8 and Cerber v7.9.3 in Traff…

    2 years ago

  • Posted a reply to Inspector blocks Divi form submission, on the site WordPress.org Forums:
    @Josiah Come on, it takes 2 minutes to deactivate, delete and install new plugin. We…

    2 years ago

  • Posted a reply to Inspector blocks Divi form submission, on the site WordPress.org Forums:
    @Josiah did u install v7.6.1? see above for link try it, it works fine with…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to redirect main domain uploads to subdomain uploads folder, on the site WordPress.org Forums:
    hey did u find any solution for this? Please share it thank you

    2 years ago

  • Posted a reply to Newest update breaks contact form, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you I can confirm v7.6.1 works ! Great job Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to Inspector blocks Divi form submission, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you I can confirm v7.6.1 works ! Great job Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to Newest update breaks contact form, on the site WordPress.org Forums:
    I tried v7.6 and got the same issue, no contact form submission is sent from…

    2 years ago