WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 20th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Cannot restore from backup as it keeps on verifying, on the site WordPress.org Forums:
    I tried earlier with only plugins only yes it may be server but I had…

    1 day ago

  • Created a topic, Cannot restore from backup as it keeps on verifying, on the site WordPress.org Forums:
    Hello had been using the plugin wanted to know as when…

    1 day ago

  • Posted a reply to Getting error all of suden Could not connect to Google Storage bucket., on the site WordPress.org Forums:
    there's an update around after 6hrs duration later approx after rs it's working I'll keep…

    1 month ago

  • Created a topic, Getting error all of suden Could not connect to Google Storage bucket., on the site WordPress.org Forums:
    It was fine all of sudden getting error Could not conn…

    1 month ago

  • Created a topic, Good, on the site WordPress.org Forums:
    It's a nice plugin

    2 months ago

  • Created a topic, Plugin not sending respective emails as intented, on the site WordPress.org Forums:
    There's bug, the plugin expected to send the respectiv…

    3 months ago

  • Created a topic, Plugin not sending abandoned mail templates active, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Have just installed and set, the plugin doesn't…

    3 months ago

  • Created a topic, Plugin is not playing, on the site WordPress.org Forums:
    Installed the plugin with autoplay enabled and used th…

    4 months ago

  • Created a topic, If you want high quality reliable plugin this is not one, on the site WordPress.org Forums:
    Many bugs still needs to be fixed by developer not wor…

    4 months ago

  • Posted a reply to Autoplay function not working, on the site WordPress.org Forums:
    I really appreciate your step but it seem as a user I can't get any…

    4 months ago

  • Posted a reply to Autoplay function not working, on the site WordPress.org Forums:
    There seems no luck even in a different theme I think deep test and trials…

    4 months ago

  • Posted a reply to Autoplay function not working, on the site WordPress.org Forums:
    It will be challenging and not possible as my site is live also was working…

    4 months ago

  • Posted a reply to Autoplay function not working, on the site WordPress.org Forums:
    Nothing works even checked while disabling other plugins, you can view the page here minervatech.xyz(currently…

    4 months ago

  • Posted a reply to Autoplay function not working, on the site WordPress.org Forums:
    I did so by using above mentioned but autoplay not works only play icon shows…

    4 months ago

  • Created a topic, Autoplay function not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have embedded shortcode it's not working rather only…

    4 months ago

  • Created a topic, Getting error Unable to import “unable to open file for reading”, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I am having latest version of wordpress and plu…

    5 months ago

  • Posted a reply to Toolbar “Insert Page scroll to id target” not visible in editor, on the site WordPress.org Forums:
    I am extremely sorry for delayed reply as was engaged in professional works, no I…

    7 months ago

  • Created a topic, Toolbar “Insert Page scroll to id target” not visible in editor, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the latest plugin version and it's in class…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not working through Siteorigin CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks based on deletion guidelines on database it's solved the issue

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not working through Siteorigin CSS, on the site WordPress.org Forums:
    any update on getting the issue resolved as was waiting for the guidance and it…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not working through Siteorigin CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Don't know what's causing the issue it showed to update to 2.2.5 which I did…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not working through Siteorigin CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Yes deleted but not working it shows 403 error as shown in inspect window in…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not working through Siteorigin CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Just inspect in chrome or any browser and view console there

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not working through Siteorigin CSS, on the site WordPress.org Forums:
    You can check here yes bucket folder is set

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not working through Siteorigin CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Still getting the same error attached is the image CSS not loading image

    8 months ago

  • Created a topic, CSS not working through Siteorigin CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello had enabled the sync option for Site Origin CS…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not getting updated if changes made through Custom CSS, on the site WordPress.org Forums:
    No it's opening fine and I'm able to see the preview of any CSS chanegs…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not getting updated if changes made through Custom CSS, on the site WordPress.org Forums:
    .entry-content .alignleft { background-color: #16421c; border-style: ridge; border-color: #40ded3; } ref page :: https://minervatech.xyz/index.php/about-minerva/ No…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS not getting updated if changes made through Custom CSS, on the site WordPress.org Forums:
    nothing affects it css was working fine as mentioned but all of a sudden it…

    8 months ago

  • Created a topic, CSS not getting updated if changes made through Custom CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I had been using the plugin and was working fi…

    8 months ago

  • Created a topic, Media not getting updated at GCS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Have been using plugin for a while as I can obs…

    8 months ago

  • Created a topic, Used Setup Assistant working earlier currently not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I had setup using setup assistant and was worki…

    8 months ago

  • Posted a reply to Tables Not showing when not logged in, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for late message it works perfectly

    8 months ago

  • Posted a reply to Suddenly getting error Could not connect to Google Storage bucket, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for reply I don't why I have used the plugin perfectly earlier.Now as well…

    8 months ago

  • Created a topic, Suddenly getting error Could not connect to Google Storage bucket, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I was using the plugin and it was working fine …

    8 months ago

  • Posted a reply to Tables Not showing when not logged in, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the message the issue here is I am using a shortcode containing a…

    9 months ago

  • Created a topic, Tables Not showing when not logged in, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I am using Tablepress plugin and tables won't …

    9 months ago

  • Created a topic, No change in logo from Site Identity works fine from Theme Settings, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I have if I make any logo changes from Site Ide…

    9 months ago

  • Posted a reply to Strange issue all tabs created inside main Tab also new tab not saved, on the site WordPress.org Forums:
    @joshi2409 Yes on deleting and reinstalling I am able to at least save the new…

    9 months ago

  • Posted a reply to Wanted to change the logo position from current bottiom right, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks it worked

    9 months ago

  • Created a topic, Strange issue all tabs created inside main Tab also new tab not saved, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Had created a main tab which gave a shortcode. …

    9 months ago

  • Created a topic, Wanted to change the logo position from current bottiom right, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I wanted to change the position of cart logo fr…

    9 months ago

  • Posted a reply to two factor authentication disabled for other administrator user, on the site WordPress.org Forums:
    There is a site wide administrator options the issue has been fixed few hours back…

    9 months ago

  • Created a topic, two factor authentication disabled for other administrator user, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the two factor authentication with one of a…

    9 months ago

  • Created a topic, Support for wordpress 5.0.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Wanted to use with wordpress 5.0.3 but it shows…

    9 months ago

  • Created a topic, Getting 404 not found when clicking View POS, on the site WordPress.org Forums:
    Had setup POS on my woocomerce.Getting error Not Found…

    9 months ago

  • Created a topic, Site Tagline not getting shown, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I am using the latest update of vantage,unfort…

    9 months ago

  • Posted a reply to Guidance on bulk removing non confirmed email addresses, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the guidance it worked

    9 months ago

  • Created a topic, Guidance on bulk removing non confirmed email addresses, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I am using the latest version of newsletter and…

    9 months ago

  • Posted a reply to Getting warning The WP scheduler doesn’t seem to be running correctly, on the site WordPress.org Forums:
    thanks all

    10 months ago