WordPress.org

Profiles

ariapictures

  • Member Since: April 4th, 2006
  • www.ariapictures.com
  • @ariapictures on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to I have SVG’s on my site, on the site WordPress.org Forums:
    If I was smart enough and had time, I'd probably make my own (not), but…

    3 months ago

  • Created a topic, I have SVG’s on my site, on the site WordPress.org Forums:
    It does work because when I tried to add SVG's without…

    3 months ago

  • Posted a reply to Fatal error: all-in-one-seo-pack/admin/aioseop_module_class.php on line 506, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it does fix the issue. Thank you!!! Breathe easy now... We can. :D

    3 months ago

  • Posted a reply to Fatal error: all-in-one-seo-pack/admin/aioseop_module_class.php on line 506, on the site WordPress.org Forums:
    Do we uninstall it? Deactivate it?

    3 months ago

  • Posted a reply to Fatal error: all-in-one-seo-pack/admin/aioseop_module_class.php on line 506, on the site WordPress.org Forums:
    HELP!!!!! Just updated and FATAL ERROR. the same as above. I had to drag the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Thank you for this!!!, on the site WordPress.org Forums:
    I must have had something set incorrectly, but all sites I have installed this on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Amp version of page, but no AMP plugin installed, on the site WordPress.org Forums:
    NEVERMIND!!! Jetpack played a game with me... I dug into the rendered code and saw…

    4 months ago

  • Created a topic, Amp version of page, but no AMP plugin installed, on the site WordPress.org Forums:
    I accessed our site from my phone and I got a weird st…

    4 months ago

  • Created a topic, Works on other site, sort of, but not on new one, on the site WordPress.org Forums:
    Love it, 5 STARS, when it works. Not sure why it will…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP causes 404 Errors, on the site WordPress.org Forums:
    If you take a look to the right of this thread, I noticed Status: not…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP causes 404 Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Either they are busy, or they gave up on the project. I've been waiting to…

    5 months ago

  • Created a topic, One thing it does, it does!, on the site WordPress.org Forums:
    I have All In One SEO, and Jet Pack and these do not s…

    6 months ago

  • Created a topic, AMP Error with Google Structured Data Testing Tool, on the site WordPress.org Forums:
    The Google Structured Data Testing Tool shows 1 error …

    8 months ago

  • Posted a reply to It doesn’t seem to work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, just installed it, it worked for a few views, then stopped. in any browser.

    8 months ago

  • Created a topic, Amp version of page to viewer (live), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to LOCATION: Saved Venues not staying with Event, on the site WordPress Support Forums:
    Tried with Chrome Canary, Safari, Chrome, and Firefox, and still the venue will not stick…

    1 year ago

  • Created a topic, LOCATION: Saved Venues not staying with Event, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 404s IP lookup not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to PHP Parse error: syntax error, unexpected 'echo' (T_ECHO) in single.php, on the site WordPress Support Forums:
    This code, line 15 does work on other template pages. so I know it is…

    1 year ago

  • Created a topic, PHP Parse error: syntax error, unexpected 'echo' (T_ECHO) in single.php, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Title Tag shows nothing other than weblog title, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, No Issues., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works! Glad this feature still available, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to wp_footer() conflicting with jQuery, on the site WordPress Support Forums:
    Well, i figured out one of the reasons. the visitor has to be logged into…

    2 years ago

  • Posted a reply to wp_footer() conflicting with jQuery, on the site WordPress Support Forums:
    well, i checked it just awhile ago and it is now not working again... inspecting…

    2 years ago

  • Posted a reply to wp_footer() conflicting with jQuery, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, i get an unknown function error when I inspect the page. HA!!! I think…

    2 years ago

  • Posted a reply to wp_footer() conflicting with jQuery, on the site WordPress Support Forums:
    @Andrew I even took that version off, i think i took the correct one off.…

    2 years ago

  • Created a topic, wp_footer() conflicting with jQuery, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Moving site to new server, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Theme Update Notice, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Full size - full res images are not displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Not as user freindly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, A time saver, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Canonical issue with login page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Not opening, on the site WordPress Support Forums:
    Did some digging and the fancybox for images is conflicting with the javascript for the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not opening, on the site WordPress Support Forums:
    It works for me on home page but child pages it does not, and inspecting…

    2 years ago

  • Created a topic, Wonderful Plug-in (weak on support), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, THANK YOU!!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, theme_location variable and if statement, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to sending a variable to theme_location, on the site WordPress Support Forums:
    oops i think I posted in wrong area. how do I move this question?

    2 years ago

  • Created a topic, sending a variable to theme_location, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Theme Development - stuck on sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: not sure what I did, but I keep playing. On the appearance > widgets…

    2 years ago

  • Posted a reply to Theme Development - stuck on sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    this is my testing sidebar.php file, and I just noticed that the #secondary was set…

    2 years ago

  • Created a topic, Theme Development - stuck on sidebar, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Creating new THEME from scratch menu current not showing, on the site WordPress Support Forums:
    nope, tried something, didn't work... ugh!!!

    2 years ago

  • Posted a reply to Creating new THEME from scratch menu current not showing, on the site WordPress Support Forums:
    OKAY!!! I have the same solar menu in the header and on the solar page.…

    2 years ago

  • Created a topic, Creating new THEME from scratch menu current not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to CSS oddities and ver cache?, on the site WordPress Support Forums:
    Oh man, sorry for the late view... have to check the email that this account…

    2 years ago

  • Created a topic, CSS oddities and ver cache?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Archive at first publishing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

Plugins