WordPress.org

Profiles

apestaartje

Profile picture of apestaartje
  • Member Since: March 21st, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "widgets sidebar disappeared after update 4.2.2", on the site WordPress Support Forums:
    It seems the problem occurs with the Display Widgets plugin. It seems the developer has…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Lost admin display of Display Widgets Show/Hide options", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. When the plugin is activated my widgets in the dashboard are not…

    2 months ago

  • Posted a reply to "widgets sidebar disappeared after update 4.2.2", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, my problem is another problem ;-) My problem started after trying this new Theme…

    2 months ago

  • Posted a reply to "widgets sidebar disappeared after update 4.2.2", on the site WordPress Support Forums:
    I am referring to the admin dashboard: when i choose the option Widgets all i…

    2 months ago

  • Created a topic, widgets sidebar disappeared after update 4.2.2, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "remove navigation posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Bet. Yes, i know i'm reinventing pages, but right now i have no choice…

    7 months ago

  • Posted a reply to "very slow admin", on the site WordPress Support Forums:
    well the query_cache has been filled - no improvement I am not a programmer, but…

    7 months ago

  • Created a topic, remove navigation posts, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "very slow admin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your response, Sabinooo. - The slowdown occurs on all admin pages (one time…

    7 months ago

  • Posted a reply to "very slow admin", on the site WordPress Support Forums:
    nope, it´s not a commercial plugin, it´s a very simple light plugin. yes, i have…

    7 months ago

  • Posted a reply to "very slow admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tara, Yes may be something is going on with that plugin. I did contact…

    7 months ago

  • Posted a reply to "very slow admin", on the site WordPress Support Forums:
    Could this PHP error be the problem?: Use of undefined constant ratings_shorttags_admin_scripts - assumed 'ratings_shorttags_admin_scripts'…

    7 months ago

  • Posted a reply to "very slow admin", on the site WordPress Support Forums:
    No, I don't think it's plugin issue. I have tried define ('WP_HTTP_BLOCK_EXTERNAL', 'true'); in config.php,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "very slow admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Radices, Thanks for your suggestion. It's worth a try. I have selected the Admin…

    7 months ago

  • Posted a reply to "very slow admin", on the site WordPress Support Forums:
    deleted broken link checker, optimized database etc...

    7 months ago

  • Created a topic, very slow admin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Facebook doesn't count anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. It seems I need to have some patience then.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Facebook doesn't count anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for testing! Anyhow some URL's are stuck on 1; here are some examples: http://www.indebioscoop.com/vijf-slechte-remakes/…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Facebook doesn't count anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Well in fact sometimes likes are counted sometimes not.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Facebook doesn't count anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Maryanne, http://www.indebioscoop.com/filmrecensies/h/recensie-hobbit-battle-five-armies/

    7 months ago

  • Created a topic, Facebook doesn't count anymore, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "hyperlink in header", on the site WordPress Support Forums:
    Well of course that's a good idea. Thanks! I seems to work now, but not…

    8 months ago

  • Posted a reply to "hyperlink in header", on the site WordPress Support Forums:
    Anyhow, there still is a problem. If one clicks on the left and right side…

    8 months ago

  • Posted a reply to "hyperlink in header", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I have tried but it doesn't function properly. I have used my first code…

    8 months ago

  • Created a topic, hyperlink in header, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, [Theme: Bouquet] Expand menu, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "search box on a single page", on the site WordPress Support Forums:
    Nobody?

    1 year ago

  • Created a topic, search box on a single page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problems with Font Sizes and Formats", on the site WordPress Support Forums:
    yeah, I guess so...

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problems with Font Sizes and Formats", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry it took a while to respond. Josh, I did your test, but with the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "link featured text homepage", on the site WordPress Support Forums:
    OK. It works, keep up the good work!

    1 year ago

  • Posted a reply to "link featured text homepage", on the site WordPress Support Forums:
    If you mean I can choose 500 - or less or more - characters I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "link featured text homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that works, thanks a lot! Now it's my task to limit the 200 available…

    1 year ago

  • Posted a reply to "link featured text homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I've added this to functions.php (I don't use a child theme). How can I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "link featured text homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I want to make multiple hyperlinks on texts above the buttons.

    1 year ago

  • Created a topic, link featured text homepage, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    With both plugins these problems occur.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    I did. The funny thing is on pages where I used 12 pnts font I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Josh, I don't see a difference in the latest version. Still conflicts between font…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problems with Font Sizes and Formats", on the site WordPress Support Forums:
    My problems with font sizes aren't solved at all. When I add text to an…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problems with Font Sizes and Formats", on the site WordPress Support Forums:

    1 year ago

  • Posted a reply to "TypeError after WP update 3.9 and PageBuilder update 1.4.9", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Josh! If I may add some other thing. In the old editor on some…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    And one other thing: when I make extra white space below a text - after…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    I mean with 'standard' colors the colors of the font you are able to chose.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    Nice work the new plugin! With the Tiny MCE Advanced it was possible to make…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    I mean the standard editor - no editor plugins installed right now... Wait...found it....another updated…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    After I've deleted the plugin the error message has gone. Still I'm not able to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I did the deactivating and refreshing. I got this message in the console: "JQMIGRATE:…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Buttons Disappeared with 3.9 WP Update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Josh, I have updated WP 9.3 but now indeed the text editor doesn't work…

    1 year ago