WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 2nd, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Why lazy load images that are already on the browser cache?, on the site WordPress.org Forums:
    @ctrlaltdelete Did you get solution?

    23 hours ago

  • Posted a reply to Images do not load properly, on the site WordPress.org Forums:
    Its urgent please help me with this.

    23 hours ago

  • Created a topic, Images do not load properly, on the site WordPress.org Forums:
    On my pages images do not load properly and mobile sit…

    23 hours ago

  • Created a topic, Mobile pagespeed is still below 50, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thank you for making this amazing plugin. I exclu…

    3 days ago

  • Posted a reply to Shortcode pagination is not working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    I have problem in getting custom fields value in function file. get_post_meta( get_the_ID(), '_event_location', true…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Shortcode pagination is not working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @hiteshmakvana Thank you for responding. Its not working on home page. Anyway my mind…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Shortcode pagination is not working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thank you for developing great plugin. I am using…

    2 weeks ago

  • Created a topic, My calendar is without style and missing events, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am using wordpress version 5.3 and theme emarket…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Ads insert after before cmments and at many more place not working, on the site WordPress.org Forums:
    I read in faqs Thanks you for your quick response.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Ads insert after before cmments and at many more place not working, on the site WordPress.org Forums:
    thank you but after image, between post and before images also not working.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Ads insert after before cmments and at many more place not working, on the site WordPress.org Forums:
    It is marked now remote debugging, but where can I see the error message?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Ads insert after before cmments and at many more place not working, on the site WordPress.org Forums:
    Where is this option?

    3 weeks ago

  • Created a topic, Ads insert after before cmments and at many more place not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi On my side ads insert not working properly. I am …

    3 weeks ago

  • Created a topic, Its not working with GTranslate plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am using GTranslate plugin for translation and I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Multisite network – 404 error for admin and default server page at domain, on the site WordPress.org Forums:
    How could I remove the social link from old thread?

    1 month ago

  • Posted a reply to Multisite network – 404 error for admin and default server page at domain, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @bcworkz Thank you for letting me know about these rules.

    1 month ago

  • Created a topic, Multisite network – 404 error for admin and default server page at domain, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @George Appiah I need your help. In last post you…

    1 month ago

  • Posted a reply to Multisite Domain Mapping 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @gappiah I added as ALIAS domain Still same error 404 not found This domain…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multisite Domain Mapping 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @George marketingsource.de is a separate domain. Can you check it for me?

    2 months ago

  • Posted a reply to Multisite Domain Mapping 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am new in multisite work. Main site http://www.asksolomon.com. Subdomains working well in network…

    2 months ago

  • Created a topic, Unable to create new site for cloning operation. Check the cloner logs for detai, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am having difficulty in cloning site. "Unable …

    10 months ago

  • Posted a reply to Subdomains not working showing 404 not found, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your response @bcworkz My issue now resolved. I talked to host.

    10 months ago

  • Posted a reply to Subdomains not working showing 404 not found, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @bcworkz Now 404 error is resolved but subdomain showing default server page. Can…

    10 months ago

  • Created a topic, Subdomains not working showing 404 not found, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Actually I moved multi site from http://allcryptoa…

    10 months ago

  • Posted a reply to Need Help – I want to start slider on scroll not on page load, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @simonpedge

    11 months ago

  • Created a topic, Need Help – I want to start slider when its visible not on page load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thank you for developing such a creative plugin. …

    11 months ago

  • Posted a reply to Urgent – Margin making the slider awkward, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved

    11 months ago

  • Created a topic, Urgent – Margin making the slider awkward, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am using latest version of wordpress and your pl…

    11 months ago

  • Posted a reply to Urgent- Recaptcha custom css not working, on the site WordPress.org Forums:
    @takayukister Can you please check?

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent- Recaptcha custom css not working, on the site WordPress.org Forums:
    [captchar captcha-968 placeholder "קוד אימות"][captchac captcha-968 size:m] This code was useless when I started using…

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent- Recaptcha custom css not working, on the site WordPress.org Forums:
    But I am using the your plugin with API key.

    1 year ago

  • Created a topic, Recaptcha custom css not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Can you please let me know why the custom css not …

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Fatal error: Call to undefined function WPMailSMTP\\Admin\\wp_json_encode, on the site WordPress.org Forums:
    I fixed it on my end. Thank you

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Fatal error: Call to undefined function WPMailSMTP\\Admin\\wp_json_encode, on the site WordPress.org Forums:
    @slaffik Can you please check on my side no smtp is not working. Please share…

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Fatal error: Call to undefined function WPMailSMTP\\Admin\\wp_json_encode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have another issue. PHP mail function is sending emails successfully but still my…

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Fatal error: Call to undefined function WPMailSMTP\\Admin\\wp_json_encode, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved when updated to latest wordpress. Thank you!

    1 year ago

  • Created a topic, Urgent – Fatal error: Call to undefined function WPMailSMTP\\Admin\\wp_json_encode, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress version 3.6.1 When click on the option wp s…

    1 year ago

  • Posted a reply to Custom Categories and Excerpt not shwoing on template, on the site WordPress.org Forums:
    Its resolved

    1 year ago

  • Created a topic, Custom Categories and Excerpt not shwoing on template, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am using this plugin for custom post type job. B…

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent support services, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much for your support.

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Videos not working in popup, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much for helping me. Have a good day :) God bless you

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Videos not working in popup, on the site WordPress.org Forums:
    Dear friends, dont use this plugin if you think it will run videos as well…

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Videos not working in popup, on the site WordPress.org Forums:
    But on your plugin page there not mentioned if it is in premium or free…

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Videos not working in popup, on the site WordPress.org Forums:
    @wpdevart I am waiting for your solution. If i have given youtube video upload option…

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Videos not working in popup, on the site WordPress.org Forums:
    Are you here? I am waiting for the solution.

    1 year ago

  • Posted a reply to Urgent – Videos not working in popup, on the site WordPress.org Forums:
    No its free version

    1 year ago

  • Created a topic, Videos not working in popup, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thank you for making such a beautiful plugin as it…

    1 year ago

  • Created a topic, Putting Javascript code making the things weired, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am using google ads code in slide content but it…

    2 years ago

  • Posted a reply to automatically adds a PDF invoice is not working through order confirmation email, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Ewout @peterwekker @kluver Thanks for responding i already edit the text using code. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Automaticaly Inovice is not sending through order confirmation email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thanks for making this wonderful plugin. I am faci…

    2 years ago

Plugins