WordPress.org

Profiles

antipole

Profile picture of antipole
  • Member Since: April 30th, 2012
  • @antipole on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "@mentions getting sent", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed! Brilliant support. thank you, Tony

    6 days ago

  • Created a topic, @mentions getting sent, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Posted a reply to "Email notifications not sent for moderated topics?", on the site WordPress Support Forums:
    I've looked further at this. If the topic or reply is not held for moderation,…

    2 months ago

  • Created a topic, Email notifications not sent for moderated topics?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Subscribe not working for moderated topics, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, 'Mark all read' button missing from group forums, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error log up to 45 MB", on the site WordPress Support Forums:
    I've started using DropBox Full Backup It is neat and has a restore function as…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error log up to 45 MB", on the site WordPress Support Forums:
    @sharonejackson But is the error harmless? You had better check the integrity of the backups…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error log up to 45 MB", on the site WordPress Support Forums:
    Me too. Am having to abandon WP2DB because of this unfixed error. A pity because…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Feedback and a suggestion", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again... I have developed a plugin which makes good use of bbPress Unread Posts…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Checking if can access post - help requested", on the site WordPress Support Forums:
    I have discovered that the above code invokes a login request whenever accessing a virtual…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Partially working for me", on the site WordPress Support Forums:
    I have fixed this by taking a copy of the plugin and modifying it for…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem with Redirection to login with redirection", on the site WordPress Support Forums:
    I have solved this with a different approach. See https://wordpress.org/support/topic/checking-if-can-access-post-help-requested?replies=2

    5 months ago

  • Posted a reply to "Checking if can access post - help requested", on the site WordPress Support Forums:
    I have a good-enough solution to my need, which I copy below for information. With…

    5 months ago

  • Created a topic, Checking if can access post - help requested, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Problem with Redirection to login with redirection, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Partially working for me, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Suggested refinement on pulling user data", on the site WordPress Support Forums:
    I have now installed the plugin Stop Emails and set SitePush to activate it on…

    5 months ago

  • Created a topic, Feedback and a suggestion, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Request for help re redirection from multi site site", on the site WordPress Support Forums:
    @jkhongusc Yep - that's working now. Thank you very much for your time and trouble…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Request for help re redirection from multi site site", on the site WordPress Support Forums:
    @jkhongusc - thank you for responding. I have copies your lines straight out of your…

    6 months ago

  • Created a topic, Request for help re redirection from multi site site, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Excellent!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Broken now, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Does not work for me, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Email admin when post awaiting moderation", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Marius Tried simple-post-status-notifications but it did not work for me. However, found Pending Submission…

    6 months ago

  • Created a topic, Does what it says, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Include post comments?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Email admin when post awaiting moderation, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "plugin causes errors", on the site WordPress Support Forums:
    I am seeing the euro at line 343 and also frequent errors at line 406.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Order of edit page confusing!", on the site WordPress Support Forums:
    This issue seems to have been fixed in v2.0.0. Thank you!

    8 months ago

  • Created a topic, Leaking private information into BuddyPress activity streams, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Suggested refinement on pulling user data, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Brilliant! Thank you., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Configuring SitePush - help please", on the site WordPress Support Forums:
    Hold on - it is working now - not sure why not before. I am…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Configuring SitePush - help please", on the site WordPress Support Forums:
    Re DB name - yes you are correct - same pre-fix in both databases. Big…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Configuring SitePush - help please", on the site WordPress Support Forums:
    A further test: I removed just the [dev] section. The error message complained that Database…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Configuring SitePush - help please", on the site WordPress Support Forums:
    I have done an experiment: I temporarily replaced the contents of my dbs config file…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Configuring SitePush - help please", on the site WordPress Support Forums:
    I have now copies the file contents into a simple text app to check there…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Configuring SitePush - help please", on the site WordPress Support Forums:
    You ar not annoying me - just trying to help. The permissions are correct. I…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Configuring SitePush - help please", on the site WordPress Support Forums:
    One host with different folders. My two sites are in sibling folders both within the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Configuring SitePush - help please", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding. Please can you clarify further. The same configuration files are used by…

    10 months ago

  • Created a topic, Rough edges need attention before usable for me, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Suggestion re Latest Activity widget formatting", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your fixes - great. You got a mention on the Attitude theme site.

    10 months ago

  • Posted a reply to "PHP errors", on the site WordPress Support Forums:
    Problem seems to have gone away. Maybe a deactivation/reactivation did clear something. thanks

    10 months ago

  • Posted a reply to "Debug Statements to stderr in Production version", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting this too. Pity it has not been dealt with. [Jun 28, 09:53:10]…

    10 months ago

  • Created a topic, Configuring SitePush - help please, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Special characters in author string not showing literally", on the site WordPress Support Forums:
    That last should read: <an ampersand>#8216;launching<an ampersand>#8217;

    11 months ago

  • Posted a reply to "Special characters in author string not showing literally", on the site WordPress Support Forums:
    Additionally, in the excerpt the text 'launching' (with single quote marks) is being sent in…

    11 months ago

  • Created a topic, How to avoid Like and Tweet links?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago