Profiles

  • Member Since: April 14th, 2021
  • Find me on:
  • Posted a reply to Restore default settings, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Jordy, Thanks that would be great! :)

  • Created a topic, Restore default settings, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, How can i restore the default settings of te…

  • Posted a reply to Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    For now i leave it by the Advanced combination with enabled CSS & JS Combine.…

  • Posted a reply to Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the great support! The presets are very helpful! I have now enabled the…

  • Posted a reply to Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the great support. For testing i have enabled the Aggressive preset. Here are…

  • Posted a reply to Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Done! Yes i have used the advanced.

  • Posted a reply to Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the support!Done!

  • Posted a reply to Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    www.vbotech.nl

  • Posted a reply to Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    Because we have loading problems with the layout and it takes longer to load in…

  • Posted a reply to Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    The problem with the loading css is revolved. When have it disabled. Only the mobile…

  • Created a topic, Layout loading problem in the first second, on the site WordPress.org Forums:
    I have used the litespeed advanced preset. And the web…

  • Created a topic, Good and fast support, on the site WordPress.org Forums:
    Good and fast support!

  • Posted a reply to Error Google PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    Is good. Thanks for the service!

  • Posted a reply to Error Google PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    Works also! Only are now disabled: “also aggregate inline CSS”

  • Posted a reply to Error Google PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    When i activate optimize CSS. It works again also. Only are now disabled: “also aggregate…

  • Posted a reply to Error Google PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    When i disable the css option then its working: https://postimg.cc/7GX1DrF5

  • Posted a reply to Error Google PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    That is www.uwexpert.com

  • Created a topic, Error Google PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    I have a problem that my website gives an error at Goo…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    I have found the problem. It was the custom attribute. May i ask what is…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    Youre right. Must i found weight also must i use the dynamic atribute or witouth…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    I have a problem that the shipping weight its not visible in the xml file.…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    I do thanks!

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    Is it the best to leave them empty in this case?

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    First thanks for the great support. I see. Can you please help me with the…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! The error is gone. Now have problem that the MPN is wrong, because i…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. I had that. But i had this error message from the description above all…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    Yes i see. We have a lot of products that we don't want to advertise.…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    What is the best way to manage this with one feed? – Google Free Listings…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    I have used the product tag with succes last months. I have only the problem…

  • Posted a reply to Feed problem, on the site WordPress.org Forums:
    I see the link was https: and in the store is it http: Maybe is…

  • Posted a reply to Feed problem, on the site WordPress.org Forums:
    Yes i am sure, because i have only 2 feeds. That's why i am asking…

  • Posted a reply to Feed problem, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like very time in the night there are no products every day. https://postimg.cc/F1qCkZfx

  • Posted a reply to Feed problem, on the site WordPress.org Forums:
    For free products: http://vbotech.nl/wp-content/uploads/woo-product-feed-pro/xml/4md7ZeCUDtl2MHgbvkuIGhnaDUzoJA17.xml For advertising products: http://vbotech.nl/wp-content/uploads/woo-product-feed-pro/xml/PuB3mdA5uXgP8FDCEESb84utsGoP59i9.xml

  • Posted a reply to Feed problem, on the site WordPress.org Forums:
    Yes thats right. Normally we have one straigt line. Like this: https://postimg.cc/svvz029m http://vbotech.nl/wp-content/uploads/woo-product-feed-pro/logs/debug.log Thanks!

  • Posted a reply to Tag inactive, on the site WordPress.org Forums:
    Yes with a purchased order i understand it with the movie But we also want…

  • Created a topic, Feed problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, We have an problem with the feed there no s…

  • Created a topic, Tag inactive, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have everytime the problem that the tag is i…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    Can you make an example of this? Is it possible in the lite version with…

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    This are the only 2: https://ibb.co/tsVLBVH

  • Posted a reply to Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for the fast reply. I have tried to make 2 feeds, but when…

  • Created a topic, Feed loading problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have for my webshop sometimes problems with …

  • Created a topic, Only product below a price of 750, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Are this the good settings for having only pro…

  • Posted a reply to Error message, on the site WordPress.org Forums:
    I have deactivated all plugins and activated again. Its working again. Thanks for the support!

  • Posted a reply to Error message, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Yes its enabled. When i want to create an feed an click on the…

  • Posted a reply to Error message, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, That error is gone. But i have now the error: Fatal error: Allowed memory…

  • Posted a reply to Error message, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is installed in the wp-admin dashboard as administrator. In wich map save the…

  • Posted a reply to Error message, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for the fast reply. When i click on create.

  • Created a topic, Error message, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am getting the next error when i want to cre…

  • Posted a reply to Error message, on the site WordPress.org Forums:
    Can you remove this topic? Thanks!

  • Posted a reply to Upload to google drive don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Can anyone help me with this? I have still same the problem