Profiles

  • Member Since: June 21st, 2017
  • Find me on:
  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, saves us a great deal of space and the i…

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    A great plugin, recommended. Helped me out when I nee…

  • Created a topic, Website migrated but admin can not log in, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have recently migrated an old Wordpress websi…

  • Created a topic, Good plugin, great support., on the site WordPress.org Forums:
    I started using this plugin not long ago and it met my…

  • Posted a reply to Update broke filters, on the site WordPress.org Forums:
    That's great, thank you. (Excellent plugin by the way!)

  • Posted a reply to Update broke filters, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your help here - it's working again now. I was surprised to see…

  • Created a topic, Update broke filters, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The update to the plugin today has caused all o…

  • Posted a reply to Custom Post Cards, on the site WordPress.org Forums:
    Sussed it! This one can be closed.. I was trying to use the full ID…

  • Created a topic, Custom Post Cards, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am currently trying to create a custom post l…

  • Posted a reply to Date Filtering, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply, good to know.

  • Created a topic, Date Filtering, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was wondering if it is possible to filter by…

  • Created a topic, Slows the website down – high TTFB, on the site WordPress.org Forums:
    Since installing Breeze, the TTFB on the server has ri…

  • Posted a reply to Correct credentials but required to enter 2FA code, on the site WordPress.org Forums:
    No I'm afraid I haven't - the JWT auth work I was doing has stalled…

  • Posted a reply to Admin toolbar when viewing pages not visible, on the site WordPress.org Forums:
    HI, I am having the same problem - when I view the frontend (directly from…

  • Posted a reply to Access-control-allow-origin header contains multiple values, on the site WordPress.org Forums:
    That's my point! The fonts are in the rejected files list, as well as being…

  • Posted a reply to Access-control-allow-origin header contains multiple values, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any update on this one? If I can get W3TC to honour the…

  • Posted a reply to W3TC inserts line break into the pages, on the site WordPress.org Forums:
    Great, that eliminates W3TC as a suspect :D Many thanks, Anthony

  • Posted a reply to W3TC inserts line break into the pages, on the site WordPress.org Forums:
    Quick one - does W3TC change the order of any of the filters? (Thinking wpautop…

  • Posted a reply to W3TC inserts line break into the pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marko, Thanks for getting back to me. In the W3TC settings I have minify…

  • Created a topic, W3TC inserts line break into the pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Using W3TC and I have just noticed that it is inse…

  • Posted a reply to Warning: Declaration of CASConditionPlaceholde, on the site WordPress.org Forums:
    Same here - I performed the update to CAS and now it's showing the error:-…

  • Posted a reply to Access-control-allow-origin header contains multiple values, on the site WordPress.org Forums:
    It's already disabled, thank you :) I just did a curl -iSs on the same…

  • Posted a reply to Access-control-allow-origin header contains multiple values, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply. As a Cloudways user I don't have access to the Nginx…

  • Created a topic, Access-control-allow-origin header contains multiple values, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Using W3 Total Cache and Cloudways CDN refuses to …

  • Posted a reply to Breeze .htaccess code breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    I am experiencing a similar issue, made far worse by the fact that my .htaccess…

  • Posted a reply to ASL isn’t searching PAGE, only POSTS, on the site WordPress.org Forums:
    Quick update - I spotted the issue, it was on my side, in the results…

  • Created a topic, ASL isn’t searching PAGE, only POSTS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, ASL has been in use on our site for a few weeks no…

  • Posted a reply to Correct credentials but required to enter 2FA code, on the site WordPress.org Forums:
    Addition: I meant to say that I can get the JWT token using POSTMAN and…

  • Created a topic, Correct credentials but required to enter 2FA code, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using WP_Http to connect to the API but the …

  • Posted a reply to ASL displays differently when logged out, on the site WordPress.org Forums:
    Quick update - I believe the issues are related to Cloudways' Breeze cache plugin, which…

  • Posted a reply to ASL displays differently when logged out, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your speedy reply Ernest :) I can see from your image that it's…

  • Posted a reply to ASL displays differently when logged out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - I have deactivated our cache plugin for the time being, and the problem…

  • Created a topic, ASL displays differently when logged out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I recently added the ASL plugin to our website an…

  • Posted a reply to Cannot log in to WordPress following 5.7.2 update – WFLSVars is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tomwake, Thanks for that mate you're absolutely right. I temporarily disabled Breeze, adjusted some…

  • Created a topic, Cannot log in to WordPress following 5.7.2 update – WFLSVars is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Today I updated Wordpress on the live website (sta…

  • Posted a reply to Subsequent searches produce incorrect results, on the site WordPress.org Forums:
    That's great thanks Ernest - I was already overriding the theme search but changing the…

  • Created a topic, Subsequent searches produce incorrect results, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The search is working correctly, but only for the…

  • Posted a reply to Search results page shows 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Ernest - that all makes sense to me. Kind Regards, Anthony

  • Created a topic, Search results page shows 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Using ASL, it looks great and appears to function…

  • Posted a reply to Opengraph and Page Title/Description incorrect, on the site WordPress.org Forums:
    Quick update. The issue is still happening intermittently and is extremely frustrating as I am…

  • Posted a reply to Opengraph and Page Title/Description incorrect, on the site WordPress.org Forums:
    @pcosta88 I can indeed confirm that the correct OG information is now being shown. I…

  • Posted a reply to Opengraph and Page Title/Description incorrect, on the site WordPress.org Forums:
    @ItzCookie - same for me, recent update to 5.7 and the issue started. I'm not…

  • Created a topic, Opengraph and Page Title/Description incorrect, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When logged in, the home page of our site shows th…

  • Created a topic, Works well!, on the site WordPress.org Forums:
    Joes the job very well

  • Posted a reply to Redirects stopped working after update to v2.2.1, on the site WordPress.org Forums:
    The redirects stopped working for me too - I get 500 Internal Server Error in…

  • Posted a reply to Item Attributes has no “parent record” field, on the site WordPress.org Forums:
    Aha! Apologies, I couldn't find the existing ticket when I searched (before my post).

  • Created a topic, Item Attributes has no “parent record” field, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying out the Gutenberg editor and have a custom…

  • Posted a reply to V7 update causes problems, on the site WordPress.org Forums:
    Well durr...

  • Posted a reply to No Logout?, on the site WordPress.org Forums:
    It's a dev site :) I've got a way to go before it's finished but…

  • Posted a reply to No Logout?, on the site WordPress.org Forums:
    While I said the "Profile" link worked, it does, but it's also causing the error.…